lördag 13 augusti 2011

Kvälls promenad och söder.



En sommarkväll, promenad runt gröndal, stund vid vattnet, en sväng förbi cafe lasse i stugan, rival, mariatorget, middnattsloppet och hela söder var en fest ikväll, musik spelades och glada folk stod och dansa vid gatorna. Tack för en mysig kväll!








Dagen hitills.

Har jag spenderat i kungens kurva med pappa och faster och shoppat målargrejer, färg till vardagsrummet, som nu snart ska göras om. Var egentligen ute efter en ljus gråblå färg med en ton av rött i, som gör att den är jätte varm. Mina föräldrar har den hemma och jag är kär i hela känslan som den ger i deras vardagsrum. Men målarkillarna vågade inte bryta till den eftersom den inte finns färdig och de inte vet hur den gjordes då mina föräldrar köpte den. Så det blev en liknande så långt som jag kunde komma. Men det kan liksom inte bli sämre än nu i alla fall, och det ska bli så skönt att få göra om lite nu. Köpte också tavlor och färg till barnen som busungarna ska få måla när de kommer hem som sen ska få sättas upp över soffan i stora rummet. Tack pappa och faster för allt idag, ni är guld!

Jag uppskattar!



De här helgerna när jag är utan barnen är jag liksom inget annat än tom. Vad jag än gör, så känner jag mig helt apatisk för allting. Är liksom inte där och uppskattar stunden som jag borde, som jag gjorde i början. Känns som jag gått baklänges. Och jag blir arg på mig själv efteråt, att jag inte bara kan ta vara på det som alla gör för mig just nu, glädjas åt allt bra som finns. Men jag uppskattar min helt fantastiska familj som gör så mycket för mig just nu, och alla vänner som jag vet finns där, accepterar mig och allt det här. All stöttning och peppning, tack vad skulle jag göra utan det!

Jag uppskattar!
även om det inte känns som jag kan visa det just nu.

fredag 12 augusti 2011

Kräftskiva.










Skål!

Söder en stund innan lämning till pappsen...








Saknar mina små men hoppas de får en kanon helg hos pappsen!


onsdag 10 augusti 2011

Känner mig vilsen.

men om man inte kan jobba för det man önskar så hårt, vad ska man jobba för då? Och hur ska jag kunna jobba för något annat, när man vet att det är bara halv hjärtat om man inte vill bli halft lycklig?



Stunder som känns, stunder som är allt värt!

Försöker ta tid till mera sådana här stunder, att bara vara i nuet med varandra, mysa, älska och ta vara på varandra. För det är de stunder som bettyder mer än allt annat. Är mer speciellt och värt än allt roligt man försöker hitta på. Och även om det gör fruktansvärt ont i ett hörn i mig att nu är det bara vi tre här hemma för alltid, ont att vår familj inte var tillräcklig värd att vilja vara här med för dig, vet jag att det är dessa stunder som kommer göra att allt känns bra tillslut.  


Ni två är det finaste av allt, vill skydda er från allt ont men vet att ni även känner av allt det ni inte ser, och jag kan inte ens skydda er från det. förlåt för alla gånger mamma varit ledsen, mamma inte haft tillräckligt med energi, inte varit bara här och nu. Men jag lovar att jag ska bli stark och hel för mig och er. Ni är allt!

Frukost mys stund.

En ny dag, och vi börjar den med att lyxa till det lite med tända ljus och servetter vid frukost bordet.

tisdag 9 augusti 2011

Självbiografi.

Min mamma gav mig ett block och en penna och bad mig skriva ner allt jag känner för just den stunden. Börja skriva dagbok igen precis som när jag var liten. Berättade om när morfar skrev när han separerade med mormor. Och när han tittade tillbaka på allt såg han hur med tiden hur skrivstilen hade mjuknat och hur allt blev lättare tills det släppte. Även om det känns som allt jag skulle skriva inte make no seens, för känslorna är helt upp och ner, in och ut. Ger jag det ett försök, och kanske när jag är redo delar jag med mig en del av det här. Och kanske kan jag skapa min egen självbiografi.

Kvällskvisten.









Ni är världs bäst!