torsdag 17 juni 2010

Härliga härliga torsdag!

Nu har jag och barnen precis kommit hem efter en kanon dag, vi var ute redan kl 10 imorse i Trekantsbadet med Johanna, magen och Leo. Badade, lekte, hade en liten piknik med baguetter, jordbubbar och glass. Både baby och Matteo hittade några kompisar på stranden, och baby är världens snällaste unge. Hon satt och hade en kvarts pusskalas med en liten pojke. Efter timmars bus och bad när kl närmade sig 4 tiden åkte Johanna och Leo hem och jag och barnen fortsatte mot Telefånplan för att möta upp Anna. Vi gick och åt en härlig middag på stockholms bästa sushi resturang-enligt oss. Efteråt blev det en fika på hennes uteplats och granflickan som baby brukar leka med kom förbi för lite glass och bus. Nu ska jag umgås lite med Stefan och när barnen lagt sig ska jag passa på att ta lite egentid. Planerar ett bad med ljus och avslappnande badbomber och läsa en bok för att få ett härligt slut på denna perfekta dag. Kan inte alla dagar få va som denna? bara skratt, glädje och helt underbart!

onsdag 16 juni 2010

Lite bilder av onsdagen.










Underbar sommar värme och bästa Adela!

Idag har jag och barnen hängt med Adela i liljeholmen. Underbart att bara få ses, har hänt mycket på senaste så var ett tag sen. Vi lekte med barnen i fruktparken, där baby skaffade sig en egen kompis, en jämngamal? flicka. De var skit kul att se på när de två lekte. En del av mig längtar enormt tills baby börjar på dagis, då hon får massor av kompisar att träffa varge dag. Man ser hur lycklig hon blir och hur mycket hon älskar andra barn, stora som små. Sen satte vi oss och tog en glass paus, snacka lite och barnen busade i gräset. Innan vi skildes åt blev det en snabbis i gallerian och nu är vi hemma igen. Barnen powernappar lite och Stefan står och lagar middag. Strax ska vi sätta oss och äta, första gången på år vi äter middag själva han och jag hemma, mysigt och skönt!

tisdag 15 juni 2010

Hemma-bus!

I förmiddags var Matteo lite kraslig så bestämde oss för att ha lek på hemmaplan idag, och de två busfröna har röjt järnet. Nu ska jag plocka undan lite här hemma medans mina små sysselsätter varandra i lekrummet, för morfar kommer på besök om ett tag!



De är syskonkärlek de!

MAMMA ÄLSKAR DIG!


Du är det finaste jag vet. Du är det dyraste i världen. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken.

Semester veckorna bokade!

Stefan har bara två veckors semester i sommar, resten spar han till vår resa i vinter. Ovant och trist att få ha honom hemma så lite. Annat från förra sommaren då han var ledig i flera månader i stäck. Det var helt underbart, vår första sommar som fyra. Men men nu är de två veckorna fullbokade och jag längtar extremt mycket tills det är dax! Vi ska ner till mitt, mina föräldrars landställe på västkusten i Halland. Är en liten röd klasisk stuga med fotbollspalns stor tomt, ute dass och man tvättar sig bakom hus knuten. Jag älskar det, landet ska vara landet! Så befriande, harmoniskt. Jag längtar efter.. plocka blåbär på tomten till frukost, bada i havet på de vita stränderna, cyckla, besöka boroskåra, novala marknad, makrilsfestivalen och allt annat!Sen de sissta dagarna innan semestern är slut åker vi in till Varberg och bor på Varbergs fästning. Egentligen vill jag åka nu och vara där hela sommaren...

måndag 14 juni 2010

Kvälls-snacks!


Jag har världens bästa man, titta vad jag fick!

En digital systemkamera, Olympus E-P1 PEN och den är helt GRYM! + en retro kameraväska till.

Bästa bästa måndag!

Den här veckan har fått en riktigt bra start, vaknade till att Stefan stannade hemma med oss idag. Och förutom lite aktivitet bland annat i kungens kurva har vi hälsat på Simone i hennes nya super fina lya, blev bjudna på en bit mat och sen blev det bus på hennes gård med barnen. Tack vännen för idag! Sen har jag fått en helt grym present av min älskling, bättre än vad jag någonsin kunnat önska mig. Nu är vi hemma igen och Stefan står och fixar lite kvällsmat, magen vårlar lite extra idag.

söndag 13 juni 2010

Vill ha-listan!


Söndag, söndag, söndag!

Vi har varit efektiva denna söndag och hunnit med en hel del. Först och främst har vi tvättat, städat och storhandlat, sen dagens plus-poäng var lek i fruktparken och en liten promenad i vid vattnet i liljeholmen. Där baby hittade ett liveband som spelad vid glasskoisken som hon självklart dansade loss till, vår sötnos! Sen har vi varit på familjemiddag, njöt av mammas goda mat som vanligt och snacka ikapp med familjen. Och Matteo fick träffa sin bästa vän, kaninen Putte. Finns inget som gör honom så glad, tokig, ivrig och helt till sig som djur. Har både fått sol och regn idag och en del plaskande i vattenpölar. Baby vet att man får hoppa i vattenpölar när man har gummistövlar på sig och det är minsan riktigt kul, Matteo blev helt överlycklig när han också fick plaska. Men han badade mera än plaska, la hela sig i vattenpölen och tjöt av lycka. Tur att det var precis utanför porten på väg hem igen, haha. God natt alla, nu ska jag mysa med min lilla familj!

Söndag morgon!

Nu har söndagen börjat och det är riktigt skit väder idag. Blir att vara hemma och ta det lugnt. Men vill inte, vill ut. Är sugen på att bada, ha piknik i solen, leka i parken. Det får det bli, leka i parken! Men solen kan vi glömma, får bli regnkläder istället och veckans familjemiddag ikväll hos mormor och morfar Olle.