lördag 12 juni 2010

Förstörda kvällsplaner!

Precis som igår förstörde skit vädret våra planer. Nu skulle vi varit i Vinterviken och tittat på ett par reagge artister som spelar, tillsammans med några av Stefans och mina vänner. Men blev inget av att gå dit eftersom det är utomhus. Skit synd, har sett fram emot det hela veckan, vart tog sommaren vägen? Fick ett annat erbjudande istället, att komma över på fotbollskväll med massa folk. Men lockade inte direkt, så blir bara att vara hemma och mysa med lilla familjen istället och kanske hyra ett par filmer!

Lördag!

Denna lördag har jag och barnen haft sällskap av min pappa och faster hela dagen, riktigt mysigt har det varit. Lördagar jobbar Stefan nu för tiden, as tråkigt men bara att vänja sig. Inget han själv valt utan är ett förbannat måste. Men denna lördag har det inte gått någon nöd på oss direkt. När de kom hit i förmiddags drog vi ut en sväng till parken, även om det var grått väder var det mysigt. Efteråt gick vi på en grekisk resturang här i årsta och njöt av as god mat. Sen gick vi upp till oss för mera bus med barnen och fika. Pappa slog på fotbollen en stund och jag och faster har pratat om livet. Nu har de åkt hem och Stefan har varit hemma de senaste timmarna, jag ska gå och göra mina tre älsklingar sällskap som sitter och busar i lekrummet.

torsdag 10 juni 2010

De är en flicka!

Nu har vi kommit hem från en kvälls sväng till lekparken. Den här dagen har gått så fort att pappa hann komma hem från jobbet innan vi kom ut. Men det var härligt att gå till parken alla fyra och var något extra mysigt med det idag. Matteo sover för natten, han deckade på vägen hem och nu ska jag sätta mig med baby och läsa lite sagor och mysa. Måste bara få tilllägga en rolig nyhet! Fick ett samtal från Jennifer idag, hon och Kim väntar en flicka. Jag gissade rätt, hehe. Så otroligt roligt, nu får de en av varge och Elias kommer bli världens stoltaste storebror!

onsdag 9 juni 2010

När läggdax börjar närma sig!

Leker vi en stund först. Mamma och bubben bygger klossar.
Baby och pappa leker med tågbanan.
Sen är det dax för ett bad, de bästa de vet så här vid kvällstid.
Pussar, kramar och massor av goss.
och så allt det där självklara.
sen sjunger vi och läser godnatt saga, mysigaste stunden av alla.
Sen sover de sött och vi sitter och tittar med beundran på våra underverk en stund. MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR ER SÅ MYCKET, NI ÄR BÄST!

tisdag 8 juni 2010

God natt!

Nu har morfar åkt hem, han har varit här idag och busat med barnen. Sen har vi lagat mat, är bra att ha en kock till pappa. Man lär sig laga nya rätter, och laga på kän utan recept, det är kul! Frysen är full av veckans luncher till mig och barnen och jag sitter här och längtar redan till sängen. Är extra trött idag och nya äventyr väntar imorgon så nu säger vi god natt!

Just nu här hemma!

Solen lyser in genom sovrums fönstret och speglar sig i babys tröja.

Som bildar massor av solkatter på vägen, Matteo blir helt till sig och försöker fånga dem! VAD MAMMA ÄLSKAR ER TVÅ!

Ett foto från balkongen!

Bakom träden ser man en bit av baksidan av barnens framtida förskola. Att de ligger på vår gata är bara ett PLUS i kanten! Vi var nere och hälsade på förut, har bara två ord som beskriver det hela: Bästa intryck!

måndag 7 juni 2010

Vissa inlägg blir senare än andra!

Ifredags var vi och firade två av mina kusiner som tog studenten hela dagen och kvällen. Riktigt lyckat blev det och fy fan vad ni är bra! STORT grattis.


Och Matteo var stilig i skjorta och slips. Matcha sin kusin Leo!

Måndags promenad!

Jag och barnen har tagit en em/kvälls promenad med min faster. Startade i Aspudden och tog en fikapaus på Vintervikens trädgård, innan vi fortsatte mot gröndal. Matteo har övat på att gå in de nya fotbolls skorna och fick plaska en stund i trekansbadet från bryggan. När vi fortsatte promenaden vrålade han rakt ut av ilska för att han inte fick stanna och bada. Får ta med badbyxor och handuk nästa gång. Sen blev det två stopp till, en i Fruktparken för massor av lek som gjorde baby extra glad, innan vi avslutade träffen på Waynes med bagels och te. Tack Faster för ett par mysiga timmar!

Frågostund!

Vi börjar den nya veckan med en frågostund! Jag har aldrig haft någon, så det är väl på tiden. Ingen anning om någon ens undrar nått, men nu kör vi. Fråga på vad som helst?

Godmorgon Måndag!

Här börjar lilleman måndagen med att sno åt sig allt från fönsterbrädan och slänga ner de från sängen. Tydligen en väldigt rolig sysselsättning. Baby ligger fortfarande och snusar bland kuddarna, alldelles nyss låg jag brevid. Men nu ska jag sätta fart på dagen!

söndag 6 juni 2010

Retas han med mig!?

Det var "bara" några veckor sedan han sa pappa för första gången och han har "bara" sagt titta, tack, där och bulle efter men inge mamma. När jag frågar honom kan du säga mamma? skrattar han bara och igår gjorde han så här!

Nationalbakelse!

Till middag blev det Stefans goda sprödbakade fisk med citron, färskpotatis med dill och grädfil. Sen slog vi på stort:

Nationaldagen.

Denna härliga söndag började med att vi åkte till Aspudsparken och busade, åkte kana, hälsade och klappade djuren, åt lunch, gungade och sen tog vi en promenad ner till Vinterviken så baby fick sova middag en stund i vagnen. Matteo var pigg och glad och ville också promenera hela vägen, han känns så stor men ändå så liten, mammas pojk. Blev en fika i vinterviken innan vi promenerade tillbaka till parken så barnen fick leka en extra stund. Nu skulle vi egentligen vara på veckans familjemiddag men efter timmars bus i solen är vi lite extra trötta denna söndag så vi är hemma och ska ha en egen. Lika mysigt ändå!