lördag 3 september 2011

Lördag med familje breg-berghäll...

..spenderades på skärholmens dag med musik, ballonger, ansiktsmålning sen vidare i årsta en stund i parken, massor av barn bus här hemma och taco middag. Även om man har kännt sig lite smått som hysteriska morsan blev det en mysig dag, tack alla ni fina.












fredag 2 september 2011

Fredag på topp.

Det märks att varadagen är igång men samtidigt trivs jag som bäst. Den här dagen har gått i ett, skola och dagis, sen har jag sprunngit ärrenden på stan och möte, och nu har vi varit och firat världens bästa morfar Olle som fyller år. Vuxen kalas då bjöds det på kex och ostar istället för tårta, vilket barnen tyckte var jätte konstigt hehe så köpte en varsin glass på vägen hem till bustrollen. Nu sover de nöjda här hemma och vi ska mysa, naturgodis, gott att dricka och dextermaraton står på schemat!

torsdag 1 september 2011

Kvälls shopping.

Nu när man kom hem från värmen märkte man att hösten faktiskt nästan helt är här, så efter dagis mötte vi upp pappsen och åkte in till liljeholmen och shoppade allt som barnen kan tänkas behöva till den. Babys lycka var gjord nu när polarn och pyret har börjat med rosa skaljackor och Matteo fick bland annat ett par bil skor att springa runt med så lill prinsen kan inte vara nöjdare. Men oj vad barnen har busat idag, vilka rakartryg de har hittat på i centrum men nu är det bara att decka i sängs och skratta åt det imorgon.

Lite av vår funna pärla.