lördag 17 september 2011

Helgens start.

Igår kväll lämnade jag över barnen till mormor och morfar för fredagsmys och sovkalas, när jag kom hem till S igen hade han gjort iordning en mys kväll för oss två. Och hela kvällen, natten och morgonen har legat långt över topp.


 När jag hämtade barnen igen på förmiddagen var de tok glada och bortskämda som vanligt, och Matteo hade ingen lust att lämna mormor. När vi skulle gå tjatade han hela tiden, "momo med momo med" man känner sig lite snopen när de inte ens har saknat en lite men jag tycker det är jätte kul att lill prinsen har börjat bli lite vuxen kär i andra också.


Lördagen fortsatte med att vi åkte ut till Åkersberga och hängde där hela dagen och kvällen med bästa Jenny, lekt lite i parken, åt middag på indisk och kvällshäng hemma hos henne. Kom hem nyss och barnen deckade på två sek, inte så konstigt med tanke på all energi bus ungarna gjort av med idag. Blev lite sent men imorgon väntar söndag och sovmorgon. tack så mycket för idag vännen, var jätte mysigt att vi fick komma ut.


fredag 16 september 2011



Efter plugget igår kom pappa och faster förbi och kikade på de nya kattungarna (som kom i lördags kväll) var med under hela födelsen av de tre, som idag visade sig vara helt plötsligt fyra. De har legat i tryggt förvar under sängen sen dess och en till måste ha kommit där under natten. Kommer vara livat här hemma inom ett par veckor.

Sen fortsatte kvällen med en middag och fika på söder innan jag åkte hem till S och barnen i blackeberg. Idag har jag och barnen tagit ledigt och hänger kvar här och njuter just nu av sovmorgon, sen får vi se vad som händer av den här dagen, en klipp tid till Matteo är i alla fall bokad för att trimma topparna.

onsdag 14 september 2011

Bloggen kommer snart att uppdateras!




Men just nu ska vi strax avsluta ett par intensiva dagar med lite mys så här mitten på veckan. Vi hörs imorgon igen!

söndag 11 september 2011

Helgen.


I lördags hade vi en trevlig lunch med barnens farmor när S kom hit igen efter en sväng på jobbet, vi dukade upp med omelletter, creps och gravad lax med pepparrot och ja så här såg det ut vid lunchbordet hemma hos oss:

Baby tyckte sin lillebror var super busig och rolig!

Sen promenerade vi ner på troget där de hade marknad och torgdag. Efter blev det bus i parken med farmor medans vi föräldrar slappade på en filt i solen, guld att få ha det så ibland. Lördag kvällen fortsatte här hemma med middag och mys, dock var vi inte lika pigga på söndagen och känndes som det tog oss halva dagen att komma ut till parken. Sen följde jag med lilla syster på lägenhets visning här i närheten innan vi åkte hem till mormor på söndagsmiddag och avslutade den här lugna men mysiga helgen.