fredag 4 februari 2011

Man mår som man förtjänar.

Jag som i vanliga fall inte tål mycket och lätt blir lite fnittrig av två glass vin höll mig igår på det nyktra stadiet, men i morse när man vaknade kände man hur alkoholen svepte runt i kroppen, uga. Efter en trevlig middag med Jenny sprack våran plan på ett par glas vin med Adela när vi missade sista t-bannan och hamnade på en nattklubb till det stängde, kanske inte världens bästa sådan men även den och bristen på sömn vägdes upp av alla seriösa sentimentala fyllesnack och hysteriskt skratt. Tack tjejer!

tisdag 1 februari 2011

Plugg och after school.

Efter jag har pluggat halva natten och lämnat barnen på dagis, blivit förbannad på comviq för min mobil var spärad, blivit räddad av Jennifer som hjälpte mig att ta redan på vad problemet var, blivit ännu mera förbannad på min skrivare som saknar sladd åkte jag över till Anna som bjöd på lunch och hjälpte mig att rätta min uppsats innan inlämning. Tack, tack, du är bäst. Efter att ha hängt hos Anna hela dagen åkte jag sen in till söder och mötte upp Adela för att plugga ikapp lite kapitel vi båda missat. Och för att sen belöna oss med en ja kan vi kalla det after work school. Och kan säga även fast vi hade sällskap av en liten osött råtta bland borden blev det en mycket trevlig kväll.

måndag 31 januari 2011

Måndag!

Den här veckan har fått en bra start efter all vab. Vi har redan hunnit med en hel del kul. I dag var det dax för dagis igen, men jag hämtade upp dem efter lunchen och vi drog till mariatorget på drop in baby salsa. Baby tyckte det var as kul även om vi råkade komma dit en dag då det bara var bebisar och deras morsor där, ja alla andra går väl på dagis. Men det gjorde inte henne något, hon dansa på, lärde sig ett par salsa steg och körde loss med maracasarna. Matteo andra sidan, även om han älskar att dansa hemma och oftast spelar apan balan så fort han får chansen hade ingen vidare lust att dansa med. Han vill hellre hänga på alla djurmattor och sen klängde han på mig resten av timmen när jag försökte dansa runt. Efter dansen var slut mötte vi upp pappsen och gick tillbaka till dagis på föräldra fika, barnen hade på morgonen bakat super goda semlor på morgonen och vi gav en liten present och krya på dig kort till vår favorit fröken (får man säga så, men det är hon verkligen.) som ska vara sjukskriven i några månader framåt för en operation. När vi väl kunde slita oss från all fika och bus åkte vi iväg och storhandlade och nu är frysen så full att den knappt går att stänga, med det är härligt. Det ligger ett par glass pinnar där i också som Matteo har lärt sig rota fram. Så kommer han och säger glass, glass och delar glatt ut en varsin till alla, tack tack. Han är så sött så man har svårt att säga nej, så jag vet inte hur många glassar han har tryckt i sig nu. Får bli att skaffa hänglås på frysen!