lördag 23 oktober 2010

Tips! Köp, köp NU!

 Helt underbart skönt.
Finns på välsorterade barnvagnsbutiker för 349 kr.

Mysiga lördag!

Denna lördag har vi haft besök/sällskap med morfar, vi startade med en mysig höst prome..

 Matteo somnade skönt i vagnen...
 ..och baby plockade löv buketer.
 Vi köpte lite varm choklad och ..
 .. drog till lekparken.
 Sen var det full fart.
 Kom hem lagom till middagen.
Sen har vi bakat, fikat, busat och spelat spel..

Nu har precis morfar gått, och pappsen kom just hem och med sig hade han farfar och lördagsgodis!

Imse vimse spindel.

fredag 22 oktober 2010

A, B, C ...

Hon är inte 2 1/2, utan 5! Det är i alla fall så det ibland känns. Inte nog med att hon babblar om allt hela tiden, vilket är super kul. Kan räkna till 20 sen blir det tjugoarton hehe, så läser hon alfabetet. Hur blev hon så här stor, redan?

Vinter i oktober.

Det snöar nu, så idag åkte vinteroverallerna på! Okej, jag kan erkänna att jag har hållt tummarna för en vit vinter, men redan nu. Nej jag har inte fått njuta av hösten än, men jag har en dotter som var överlycklig på vägen till dagis. "Owaw mamma, de snöar juuuuuuu"!

torsdag 21 oktober 2010

.

Finns så mycket jag skulle vilja skriva, men får inte fram ett ord. Jag kan inte tänka så jag låter det hellre vara tomt.

London!

Nu är resan bokad och betald, en weekend till London tors-mån i Januari. Vi ska bo mitt i smeten. Även fast det är långt kvar har jag en klump i min mage att vara utan barnen en hel helg, men samtidigt pirrar det för att jag och Stefan unnar oss det här.

Jobb.

Fick ett samtal tidigare i veckan, en förfrågan om att komma och arbete hos dom. Några som hade rekommenderat mig till dem. Ja det är verkligen inte varje dag man får det, brukar snarare vara tvärt om. Så idag var jag iväg och test jobbade om jag ville ha det. Det blev ett JA. Så nu ska jag extra knäcka där fast på rullande schema. Passar ju perfekt eftersom jag ska plugga de närmsta åren. Kommer dock bli lite mycket extra jobb nu närmsta månaden eftersom jag har kvar jobbet på afternoon tea, men det passar ju bra just nu inför jul.

onsdag 20 oktober 2010

Bannaner i pyamas!

Efter sissta inlägget lämnade jag hemmet, musiken och alla måsten, och tog en härlig lång lunch med Adela istället. Mmmm! Sen var det dags för dagens lektion och efteråt var jag tvungen att bokstavligen springa till dagis för att hinna hämta och lämna av baby till danslektionen med pappsen. Jag och Matteo bojkottade lekparken den här onsdagen pga ett trist, regnigt väder och fortsatte raka vägen hem till morfar istället för lek och bus. Och när Stefan och en lycklig baby trillade in genom dörren blev det middag, fika och ännu mera bus...

 Vi träffade på bannaner i pyamas idag i mataffären.
Busfröt hemma hos morfar.

Lite mycket just nu.

Igår spenderade jag dagen med att hjälpa min pappa lite, han ställer alltid upp på oss med det ena och de andra så det känns bra att kunna ge tillbaka ibland. Sen fick Stefan hämta barnen från dagis så jag kunde vara iväg lite extra. Jag och mitt skolarbete hamnade på en krog på söder. Med ett glas vin försökte jag få lite plugg gjort, men koncentrationen är inte på högsta nivå just nu. Mycket tankar och känslor för tillfället. Så efter ett par timmar kom Adela och hennes vän förbi och gav mig en behövlig paus i allt. Många timmars prat, ventilation och glas senare kom jag hem igen. Nu har jag lämnat mina små på dagis och har egentligen mycket att få gjort här hemma, men jag var tvungen att ta fram skivorna som damp ner i brevlådan igår. Texterna träffar rätt just nu, så jag sitter här med mina tankar och Melissa Horn.

måndag 18 oktober 2010

Envis som en tjur!

 Ja, jag hade inte förväntat mig att det skulle vara lätt som en plätt att sluta natt-amma och samsova eftersom jag har en son här hemma med en starkare vilja än min. Men jag har lyckats vara konsekvent och hållt mitt lugn även när jag har fått sitta och gunga honom i 2 timmar mitt i natten. Trodde jag i alla fall att det skulle bli lättare och lättare för varje natt. Men det är som de två första nätterna gick han med på det, men så fort han insåg att jaha det är så här det nu ska vara, är det inte längre okej. Och envis som han är resulterade det i att om jag ens skulle få en sekunds sömn i natt fick jag spendera den här;

Jag väntar med spänning för kommande natt...

När ska du inse.

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Måndag!

Igår blev det bara jobb för min del och en stunds mys med barnen på kvällen, men idag efter jag lämnat gullungarna på dagis mötte jag upp min fina Jejja som sällskapade medans jag sprang mina ärrenden. Bland annat har jag lämnat in mina jobb nycklar till Gooh och sagt hej då. Även fast det känns otroligt roligt att ta steget vidare i livet och göra lite annat saknar jag någonstan allt folk och tiden där. Sen mötte jag upp Amanda för en lunch innan jag sprang på dagens lektion. Synd bara att den blev kort, mycket att prata ikapp nu, men vi får boka en ny lunch dejt snart...