lördag 21 augusti 2010

Nästa Eskilstuna, parken zoo och annat skoj!

Här hemma myser vi, men nu börjar vi få bråttom till tåget!

fredag 20 augusti 2010

Just nu står det och steks pannkakor för fullt!

Baby är en stor tjej nu! Hon hjälper mamma och pappa att laga mat nästan varge dag. Idag ville hon ha blåbärs pannkakor till lunch nere i lekparken. Och så får de bli..

torsdag 19 augusti 2010

Ursäkta mig bloggen!

Har varit lite mycket på senaste. Har kännt att jag inte riktigt hinner med. Har fått priotera och känner att det inte alls blivit som jag vill. Förlåt för alla ombokningar och avbokningar, det ska gott göras. Har varit enorm stess för min del, nu när alla stora förändringar väntar. Men nu är det dax att varva ner, har gjort allt jag kan för tillfället. Mitt i det här och all annan skit som har hänt den här veckan har det funnits roliga stunder med. Har träffat farfar, farmor har varit på besök och en av Stefans vänner har bott här de senaste dagarna. Blivit lekparken när det inte har regnat, grekiskt resturang och lite annat. Nu ska jag i alla fall sova och vakna till en ny dag med en ny energi...

Börjar kännas som det stämmer nu!

UR ALLTING DÅLIGT KOMMER DET NÅGONTING BRA!

................................................Tack för orden pappa.

Vandrande pepsi reklam!





tisdag 17 augusti 2010

Är lite mycket här just nu!

Har varit lite mycket de senaste två dagarna, åt alla håll och kanter. Känner att jag har för många bollar i luften samtidigt, så vi hörs lite senare igen!

söndag 15 augusti 2010

Denna söndag!

Blev det en träff med farfar på en förmiddags fika, sen åkte vi hela lilla familjen ut till Sickla. Blev lek och bus på Andys lekland med Jennifer, magen och Elias hela dagen och avslutade söndagen med familjemiddag hemma hos mormor och morfar Olle med laxwallenbergare och efterrätt!

Super frukost!

Vanilj yogurt, All braun flingor, blåbär och Acai-pullver.
En sån här om dagen ger extra energi och mental fokus.