lördag 22 maj 2010

Kul på djurgården!

Imorse tog vi Djurgårdsfärjan över till Gröna lund, tänk att vara liten och tycka färja är jätte spännande. Köpte ett åkhäfte och turades om att åka med Alexandra, åt pannkaksbuffe, sockervad och spelade spel. Matteo fick också vara med på ett hörn (åka kärlekstunneln) men hade minst lika roligt som ändå. Alla intryck och att titta på alla häftiga attraktioner, han var helt facinerad.

Av alla olika karuseller baby fick åka tyckte hon helt klart om bilarna allra bäst!

Sen ville hon åka cirkuskarusellen om och om igen!

Efter allt skoj låg barnen helt utslagna i vagnen så jag och Stefan passade på att promenera på djurgården sen tog vi oss en paus på Josefina med varsin drink. Nu är vi hemma och tar det lugnt efter en minst sagt härlig dag!

fredag 21 maj 2010

Vecka 20, bästa på länge!

Ni förstår väl att man varken har tid för dator eller bloggande nu när det är sommar! Så tänkte nu passa på att titta in och dra lite i stora drag vad vi har sysselsatt oss med den här veckan. Men en mer detaljerad beskrivning vad mer som har hänt, allt roligt skvaller och tex hur mycket Matteo går får vänta till ett annat tillfälle ...

Måndag: Början på en underbar vecka, då sysselsatte vi oss med massor av ute-bus runt i Årsta. Ingick bland annat glassättande, parklek och promenader!
Måndag kväll: Kom morfar på besök och lekte med barnen, sen blev det jätte god fisk till middag!
Tisdag: Blev det parkleks-häng hela dagen med mina två små men största kärlekar!
Tisdag em/kväll: Joinade Stefan oss i lekparken efter jobbet och vi grillade korv och sen blev det en kvällspromenad på Årsta fältet!
Onsdag: Tog vi oss till farsta och hade piknik på stranden med Johanna och Leo, då barnen tog årets första bad!
Onsdag em/kväll: Bytte jag ut barnen mot träningsväskan och simmade + vattengympa med Simone. Efteråt var vi värda en kväll på uteservering på söder med cider och tjejsnack!
Torsdag: Var Stefan ledigt så vi började dagen med en sväng till lekparken och en lunch-piknik på Årsta fältet!
Torsdag em/kväll: Kom Simone och gjorde oss sällskap runt i Årsta, efter full aktivitet avslutade vi kvällen med en underbar middag på vår gård!
Fredag: Hade vi planerat en grillning med Jenny och våra pappor men pga tågstrul blev det inställt så fick nöja oss med as god mat på gården med morfar. Även fast jag saknade Jennys sällskap blev det hela super mysigt!
Fredag kväll: Var fortfarande super skönt ute så fick bli en kvällspromenad till parken och enligt våra små är de det bästa som finns! Nu är vi hemma för lite fredagsmys och morfar har precis åkt!

söndag 16 maj 2010

Söndag, så var helgen slut!

Efter vi slappat här hemma halva dagen drog vi in till söder, träffade farfar en sväng. Bland annat gungade på mariatorget, farfar drack öl, vi åt glass, köpte en till cykel stol så vi alla fyra kan cyckla tillsammans nu KUL. Sen gick vi upp till mormor och morfar för veckans familje-middag, var bara vi där idag men lika trevligt var det ändå! När vi skulle gå kröp Matteo upp helt själv (jag gick och passade bakom såklart) för hela trappan, fort gick det, vad han är stor och duktig nu mammas pojk. Tror han ville tillbaka upp till mormor och morfars kannin Putte. Han blir helt till sig, helt tokig när han får hälsa på honom. Krypper efter som en tok, klämmer sig in i ställen han är allt för stor för bara för att komma åt där Putte gömt sig. Nu är vi hemma efter ha storhandlat veckans mat, blivit en liten tradis nu på söndagar. Bara nyttigt i påsarna till mig, imorgon gäller det ju!