lördag 9 april 2011

Lördagen fortsätter...


... och vi struntade i att tvätta och packa upp och drog till Aspuddsparken istället för att göra dagen lite roligare. Och det lyckades!

Lördagen.

När Matteo vaknade i morse var det första han sa "hatt", så som varje morgon i Lanzarote när han steg upp på morgonen tog han på sig sin keps (hatt) och knallade ut på vår uteplats och satte sig i solen och började leka. Men nu när han upptäckte var vi var någonstans blev han arg. Han har gått runt här hemma hela morgonen och muttrat och slängt ner saker från höger och vänster. Han tycker väl mamma och pappa är jätte dumma som flyttade hem igen, han hade nog bott kvar i bungalown vid stranden, jag med.




Så nu försöker vi trösta med lite repris på hotellfrukosten...

Hemma igen!

Vi kom hem inatt igen, flyget gick toppen. Jag som hade en bild av att vi skulle få springa runt i gången och jaga ett litet busfrö och stoppa honom från att klätra över alla stolar och människor innan vi åkte, hade så fel. Lill prinsen var så duktig, satt i mitt knä i fem timmar i sträck och var helt impad, satt mesta dels fastklistrad mot fönstret och sa owaw...