lördag 8 oktober 2011

Den här lördagen.

 Vi sköt på våra planer idag och stannade hemma istället, baby har fått feber igen och mestadels av dagen sovit, men emellan åt har vi roat oss istället med ton av sagor, mys, och morfar kom förbi för sällskap och bus med barnen så Matteos humör har varit på topp och energin för del delen också. Själv har jag dessutom hunnit med storstädning av hela lägenhet och tvätt, så det kändes skönt att få gjort också en dag som denna.

 Och så bakade vi vårt eget lördagsgodis, maränger och choklad-godis klubbor.
Själv bakade jag med lite eget lördagsgodis till mig och S, som vi alla fikade nu när han kom och innan morfar åkte hem. Fryst maräng-rulltårta lät jätte gott men ärligt kastade vi skiten efter en tugga, haha ja ibland ser det godare ut än vad det ens i närheten är.
Nu ska en lugn lördagskväll fortsätta och hoppas på en liten piggare söndag...

Sagolikt!

Nu har de vackraste brudparet av alla lovat varandra evig kärlek. En sagolik ceremoni och Amanda var en  riktig prinsessa, med en fantastiskt vacker fest efteråt som hennes underbara man hade annordnat. Hela kvällen var storslagen. Ni har redan gått igenom så mycket tillsammans i livet, otroligt svåra stunder så ni om någon förtjänade denna perfekta kväll och jag är så otroligt glad för er skull och önskar er all lycka, och jag vet att Vilya såg på sina fina föräldrar ikväll med glädje och stolthet där hon är.

fredag 7 oktober 2011

Veckan har gått i rasande fart.

Har blivit mestadels jobb och plugg för min del, hade prov nu i veckan och när jag var klar lämnade jag in hela 18 sidor så kan inte annat än hoppas på ett bra betyg. Kvällarna har varit lugna men känts som man knappt hunnit något innan de har varit tid för läggdags.

Nu på morgonen efter barnen lämnats på dagis kom Jennifer förbi på frukost-träff. Och katten ville också vara med, att hon inte är som andra katter har vi redan från start förståt, en keligare katt finns inte, men de är inte allt, hon tigger som en hund med vacker tass också.
Nu ska jag iväg på bröllop, mina fina vän gifter sig idag och det är lite speciellt över det hela så det är mycket spännande nu över ikväll!

måndag 3 oktober 2011

Här ska det laddas energi!



Jag har köpt mig ett träningskort, kan fortfarande räkna på en hand hur många eller rättare sagt enstaka gånger jag har gjort någon fysisk aktivitet i form av träning i hela mitt liv, men nu jäklar ska det bli ändring på det! I kortet ingår inte bara gym utan alla tränings pass som finns, yoga, zumba ect, fri tillgång till solarium och vatten massage, dessutom har jag fri träning till årsskifte, kan det bli bättre?! Här ska det laddas energi.

söndag 2 oktober 2011

Skogs mulle.

 Imorse när vi vaknade upp här ute hos S så gjorde vi i ordning en liten lunch piknik och gick ut i skogen...
 .. och myste på en filt (en liten stund i alla fall.)
 Sen plockade vi nog årets absolut sista blåbär, och allt annat vi kunde hitta...
 .. som vi sen dekorerade middagsbordet med.
 Vi körde ett litet säg hej då till sommaren och hej till hösten tema. Och riktigt fint blev det.
 Baby tyckte det var jätte skoj så vi fortsatte att dekorera lite mys stämning i resten av vardagsrummet också.

 Blev en riktig höst måltid med hjort, kantareller, mandelpotatismos och rödvins sås, och extra lyxigt att bara behöva värma den då det var något jag fick med mig från jobbet igår.
 Fram mot kvällen bakade vi till en liten paj av blåbärna vi skrapade ihop tidigare.
En nybakad baby dekade precis innan pajen men lill prinsen har hållit sig vaken så länge han har kunnat. Men så go han har varit, haft söta diskunioner här i soffan, vi har fått massa bamse kramar och blöta pussar och han har visat upp små trix, som här spänner han sig allt vad han har och visar att han är starkare än pippi långstrump. Nu sover han med och man själv ska väl också krypa ner i sängen till en ny vecka imorgon.

Senaste veckan.

Jag har varit väldigt usel på att blogga och har ingen annan ursäkt än att dagarna går i ett. Hösten har verkligen satt fart och det har hänt en hel del förutom det gamla vanliga ..

 Den här lilla fialottan har blivit så stor att hon har gått och gift sig på dagis, hehe. Ska helt klart lägga upp bilder på det hela när jag fått dem från fröken och uppdatera mera om detta. 
 Jag och S har fått lite egen-tid och gått på dejt. Vi hittade nog absolut stans mysigaste indiska restaurang och hela kvällen ligger varmt om hjärtat.
Vi har njutit av varma höst dagar, haft bland annat farmor över på middag och hängt på Vällingby-dagarna.
 Det börjar bli lite fart i de här små söt nosarna, de har tagit sin första tur ut i stora lägenheten, men på andra håll har det varit lite lugnare. Baby har varit hemma i feber och när hon väl blev frisk tog Matteo över vabben, mammas små sjuklingar.
 Jag har fyllt år och haft ett litet kalas här hemma med min familj och blivit bortskämd med massor av fina presenter.

 Dessutom fick jag fira ute också och de bästa av de bästa var med.
Mikaela, Johanna, Jennifer, (Jag), Jenny, Adela, Gabbe, Stefan, Andreas, Kim, Braien. Tack för en mysig kväll!
 Vi brudtärnor har haft möhippa för Amanda, här står hon efter en överraskningsfrukost och läser sitt första uppdrag för dagen, laddad inför dagens överraskningar. 
Och jag har jobbat både förra lördagen och denna, men det gör mig absolut inget. Snarare tvärt om, älskar både jobbet och har helt klart de bästa kollegorna.