tisdag 31 maj 2011

.

Ibland kan små få ord göra så mycket. Satt här och har haft svårt att få ro till pluggandet, jag har min sissta skrivning idag. Det är större än ett prov och jag har inte ens pluggat en sida, 17 stycken kapitel är för prickade. Och tankarna är på helt annat håll än där de behövs just nu. Men så fick jag ett sms från klasskamrat "Lycka till med provet idag" och helt plötsligt känndes allt lite bättre, så nu slår jag upp boken..

måndag 30 maj 2011

Måndag och balkongmys.


Måndag: och efter barnen har lekt ute hela dagen på dagis blev det en lugn em/kväll. Vi har köpte lite nya blommor till balkongen på torget och gjort lite fint. Haft en badstund och baby har simmat ryggsim i badkaret, hehe. Och sen blev det en god middag med morfar och balkongmys resten av kvällen med annanas och glass, fler lugna kvällar som denna tack!





God morgon.

Baby är redo för dagis med fina små målade händer, favorit färgerna plus lite glitter.

söndag 29 maj 2011

Barnens söndag!

Barnen spenderade dagen med mormor och morfar Olle då jag var iväg på jobbet en sväng, för deras del blev de bortskämda som vanligt och dagen bestod av glass, blecktornsparken, mata djuren och massa bus. Olle slängde iväg ett glatt mms till mig på jobbet att allt gick toppen och när jag sedan mötte upp dem alla på familjemiddagen på kvällen var deras humör på topp. Känns skönt för jag är lite extra hyper just nu, orolig hur de tar allt som händer just nu. Och familjemiddagen fick lite plus poäng just ikväll och imorgon kommer en ny vecka, nya tag, ett nytt liv för oss!