lördag 24 december 2011

Jul-fin!




GOD JUL FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA!

fredag 23 december 2011

Dan före..

 Medan jag och S har stort städat här hemma, tänt alla jule ljus i hela lägenheten..
 .. har de små busat järnet här hemma..
.. super lyckliga för jullov och en dag kvar till julafton.
 Barnen har klätt vår lilla julgran alldeles själva..
.. vilket minst sagt var dagens höjdpunkt. Man blev sådär barnsligt blödig av att se den lyckan hos dem och hur fint det blev att de liksom inte gick att hålla tillbaka tårarna.
 Farmor har varit här och haft en super mysig kväll med oss, en bit mat och julklappsdelning, bus och mys.
Och jag och S har haft vår uppesittarkväll med paket inslagning, rim och proppa magarna fulla med julgodis.

Julkänsla så det pirar i kroppen här hemma just nu!






torsdag 22 december 2011

Jullov!

De senaste dagarna har det varit fullt upp, precis som för nog många andra så här innan julen. I måndags jobbade jag mitt absoluta sista pass för i år, och haft avslutningsfika i skolan där jag fick med mig hem mitt toppen betyg från praktik och avslutade denna termin med mvg i varje ämne, ja lite stolt får man nog vara. Barnen har haft mycket skoj på dagis och fått lyxa till det med julbord med fröknarna. 
S har haft tur i oturen? och varit sjukskriven så vi har sprungit de sista ärendena och julklappas shoppingen på stan. Och idag svängde vi förbi mitt jobb för att ge lite små julklappar till underbara kollegor och fin en riktig stjärna på jobbet som har tidigare bara sådär köpt ett litet prinssess smink bord till baby som står hemma hos S, och nu skickade hon med mig ett jätte stort packet hem till baby där de står på "to my best girlfriend", jag bara smälter!
 Och här hemma på kvällstid har vi lagt all jul stress på hyllan och bara myst, jag och S har sprungit på bio-dejt medan barnen fått  busa med morfar och vi har gottat oss med nya varianter av "ost och kex" och jag har slagit S i stress, men man kan väl säga att jag hade lite försprång eftersom han bara har en hand i bruk just nu hehe. Nu ska de njutas av jullovet som nu redan startat officiellt!

söndag 18 december 2011

Fjärde advent!

Och det har varit en hel mysig sådan, Jennifer och Elias har varit här. Barnen har busat och vi mammor har bakat massor med julgodis och packat ner i fina present-påsar. Polkabräck, snickerskaka, chokladkola, hasselnötspraliner och en egen chokladnöts blandning. Hann också med en snabbfika och provsmak innan..

... allt avslutades med lite små kalabalik och syrener när S lyckades hugga igenom hela tummen med en globalkniv när han ska skulle hjälpa oss att få bort knäck från en tallrik. Hela situationen var så absurd så man  visste inte om man skulle skratta eller gråta, men en sak är nog säker. Vi kommer nog inte få hjälp mer med baket hädan efter, hehe.