lördag 6 november 2010

Maddox!

Jag har fått smita ifrån hemmet och sjukstugan en stund, för att fira storasyrrans födelsedag och hälsa på lilla Maddox som kom till världen den 4 nov. Så oootroligt fin, barnens kusin!

fredag 5 november 2010

Så vi har väntat!

..och längtat. Och nu plingade det till i telefånen. Nu har min finaste vän, babys gudmor fått sin lilla flicka! Längtar så vi spricker till vi får träffa er, masssssor av kärlek till er.

Målarmys!

När det är brist på tid här hemma blir det målarmys istället för fredagsmys!

Och Matteo tycker inte bara hallen behövs målas, utan han vill dekorera hela hemmet med fotavtryck...

Sjukstuga!

Jaha, då var det dax att leka sjukstuga här hemma igen, men barnen busar ändå på för fullt. Så det går ingen nöd på dom direkt, inte på mig heller. Jag underhållas av deras lek...


Baby ska gå och jobba, så hon måste ha nyckel, säger hon. På med byggar tröjan, och gör sig lite extra fin. Hon är en prinsses byggare, som hon kallar det. Hon bygger leksaker, på toan. Det är hennes verkstad. Och kommer ut lite då och då med (osynliga) presenter, från tomten säger hon. Det är roligt med fantasi..

torsdag 4 november 2010

Mamma-baby dag!

Denna torsdag fick baby vara ledig från dagis för en mamma-baby dag, med bland annat vårt favo konditori, bio besök, spöket laban - buller och bång och massor av bus i lekparken, till och med "lite soligt idag mamma" som baby säger.. så det blev en toppen dag!

 Babys favorit bakelse.



 Mammas underbara baby!

onsdag 3 november 2010

Special barn tandvården.

Idag fick Matteo va ledig från dagis då vi hade en tid på Eastmaninstitutet. Besöket gick väl ganska bra. Han fick flertal klistermärken, en bok, tandborste och massor av beröm även fast han inte alls var lika samarbetsvillig som förra tandläkarbesöket. Det var inte poppis att ta honom ifrån det super roliga väntrummet till att lägga honom i knät för att gräva runt i hans mun. Men efteråt var han sig själv igen och drog ner alla saker han kom åt, tryckte på alla knappar han kunde hitta, extra kul var att sätta igång tandläkarstolen, medans jag fick all info. Man känner sig inte mycket klokare vad det här är men tryggare med vad som ska göras för tillfället..

tisdag 2 november 2010

En paus från stockholm.

Vi har precis kommit hem från boda borg. Idag tog jag, Stefan, Signe och Rasmus en tripp till Oxelösund. Varför finns inte detta ställe i stockholm för? Fy fan vad roligt det var, för att göra den enklaste jämföringen med boda borg är kanske liknande fångarna på fortet. (Denna vecka var det dessutom spök tema.) Men fan vad svårt det var, vi klarade bara fem bannor av 21, haha. Sant som de står att de lätta bannorna kan kräva 10 försök och de svåraste upp till 50 försök. Men kan stolt säga att vi klarade den tuffaste bannan, men skit vad man slog sig och man är helt mör i hela kroppen, blåsor på händerna och nu väntar jag bara på att tränings värken ska komma haha. Men så jävla värt det, de här måste vi göra om!

måndag 1 november 2010

Ute i god tid.

Jag har spenderat hela måndagen med mamma inne i stan medans barnen har varit på dagis. Har ätit lunch och fortsatt julklapps shoppingen (som jag och Matteo påbörjade förra veckan.) och nu är jag nästan helt klar. Har bara ett par små grejer att komplitera till barnens julklapps-kalendrar, men alla andra är klara. Så skönt att slippa den biten av julstressen i år, ja man kan lugnt säga att man har varit ute i god tid!