fredag 25 november 2011

Dubbel pass = ingen tid.

Det här är allt jag sett av mina små älsklingar de senaste dygnen, jag började min heltids praktik i måndags och jobb på det så jag har gått innan de har vaknat och kommit när de sover. Måste medge att de väcker lite i hjärta, men äntligen en ledig kväll och även fast jag var ap trött ville vi inte slösa en sekund av den och..
 ..spenderade torsdags kvällen ute i farsta hos Johanna och Braien på tanksgiving middag och barnen busade för fullt med kusin Leo. Fast vi kom hem långt efter läggdags var den sena kvällen värd för alla små och stora skratt!
Fredagen fortsatte med ledighet men barnen skulle på cirkus med dagis och de ville de ju absolut inte missa så jag och S spenderade dagen lite halv hysteriskt inte i stan ( jag som var super känslig av all trötthet) och en sväng till toys a rus innan vi hämtade barnen igen och hade fredagsmys hemma hos barnens farmor. Fast jag och S deckade av i soffan efter middagen medans de andra busade som två trötta småbarnsföräldrar var kvällen hel mysig, och vi fick vakna till med en kaffe, te och bailys innan vi åkte hem igen.

söndag 20 november 2011