lördag 27 augusti 2011

Barnkalas och packning.

Vi har varit på barnkalas, med tårta och skattjakt.




Grattis kusin Leo!

 
Jag har ännu inte hunnit packa så nu måste det sättas igång, snart kommer Jenny och inte många timmar kvar till vi ska till flygplatsen. Baby fick en egen fin liten resväska av mormor idag som hon försöker packa ner halva lekrummet i haha, och Matteo fick så klart också en, en med buzz så han är super nöjd.

fredag 26 augusti 2011

Nu blir det dax för sängen.


Världens sötaste febergris tidigare idag.

Vet att kl är mycket, men jag känner mig ett halvt kilo lättare och kommer nog sova gott inatt. Trotts vi har lekt sjukstuga här hemma har jag både hunnit med allt tråk också som tvätta, betala alla räkningar, lägenheten är städad och nu äntligen är alla uppgifter klara som ska vara inlämnade den här veckan. Så otroligt skönt, mindre stress. Just nu ingen stress alls, god natt!

torsdag 25 augusti 2011

När man har sjukstuga får man lyxa till de på andra sätt! Skogsbärscheesecake.

 Krossa 400 g degestive kex i en påse.
 Smält 200 g smör.
 Gegga ihop smulorna och smöret till en kakbotten, förgrädda i mitten på 175 g i 10 min.
 Vispa en burk kessela och 600 g (jag vet) philadelphia krämigt.
 Blanda i 1 dl socker, 1 del majsstärkelse och 2 tsk vaniljsocker.
Ha i ett ägg i taget, och till sisst 1 dl grädde.

GLÖMDE EN BILD.

Smält 400 g vit choklad och blanda i den varma chockladen i smeten. 

 Varva smet och bär i formen och grädda 40 min.
Världens godaste Cheesecake!


Då var det redan dax för vabb.

Godmorgon. Några få dagar på dagis och så var redan första vabben igång, kanske inte borde förväntat mig något annorlunda. Så blir ingen skola idag heller, och här sitter jag med 1 kg skolarbete att göra, stress, stress men bara att ta saker för vad dom är och göra dagen till det bästa! Hitta på något riktigt mysigt.

onsdag 24 augusti 2011

Nu är dom hemma igen!

Som jag saknat dom, speciellt så här vid kvällstid. Jag uppskattar och njuter 10 gånger extra mina stunder med dem. Inte för att jag alltid njuter av tiden med mina två, men det blir ändå en annan känsla när man inte tar för givet att alltid ha dem att komma hem till, för så är den nya verkligheten men nu är de hemma! ♥

tisdag 23 augusti 2011

Stress, svett och bio.

Jag hade en bio dejt bokad med Adela och hennes respektive, så när kl drog ut på tiden och jag upptäckte var den var, fick jag springa iväg med färg i håret, spackel på hela händerna och under naglarna och svettig av allt slit som aldrig förr. Så man kände sig sådär härligt fräch i bio mörkret, men trevligt var det och filmen var riktigt rolig, så det var det värt.

måndag 22 augusti 2011

Måndag!

Det är måndag och ingen alls speciel dag, men vaknade på ett strålande humör imorse som har hållt i sig nästan hela dagen. Vet inte riktigt vad det är men känns bra att vara på topp dagar som denna också.
 Nu har renoveringen av vardagsrummet börjat, känner mig lite stressad då jag bara har imorgon på mig sen ska det vara klart. Men snällt att jag har min faster och pappa som hjälper till och gör allt mycket roligare.
Kvällskvisten spenderades hemma hos faster för att ladda lite ny energi och varma mackor. Känns redans som det är höst så här vissa kvällar?!

Gårdagen, så spenderades söndagen.

 Vi var inte lika alerta som igår utan tog det lugnt hela förmiddagen, eller vi hann klämma in en chokladbolls bakning men annars hände inte mycket förens vi var ute vid 12 tiden.
 Då tog vi båten över till barnängshamnen...
 Satt i gräset, tittade på båtarna och delade på en glass...
 ... och mysigare kunde stunden inte bli, stunder som denna som är absolut bäst!
 Sen promenerade vi vidare...
 ....med två st som har varit världens tokigaste busungar idag..
 (Spöket labban var också med en sväng.)
 .... fram till blecktornsparken.
 Lekte och matade djuren.
 Fortsatte på eftermiddagen hem till mormor och morfar Olle.
På familje middag och massa lek.
Sen kom Stefan och hämtade barnen, och jag spenderade resten av kvällen med de här två, min bror och hans flicka, på söder en sväng och förmodligen sissta gången på tahi båten för i sommar.