fredag 15 april 2011

+ för den här fredagen.

Idag efter dagis, tog vi cykeln, köpte pizza och tog med oss fredagsmyset till parken istället. Härligt med VÅR!!!!


torsdag 14 april 2011

Paus.

Idag fick jag en behövlig paus efter plugget med min faster. Vi promenderade på djurgåren, åt lunch, fika och tog en sväng på skansen. Det finns få människor man mår så bra av att bara vara inärheten av, tack för idag.

onsdag 13 april 2011

Lycka!

Jag vill inte vara tillbaka i den stressiga vardagen där man knappt får ihop pusselbitarna. Vill vara här igen, och se Matteo spruta av lycka när han badar! ♥ (klicka på bilderna)












tisdag 12 april 2011

Gullunge!

Man känner sig lite löjlig som blir alldeles gråtmild över allt barnen gör, men det här är det finaste man kan få, något som barnen har gjort och kommit på iden till alldeles själva, och det är inte ens min födelsedag idag. :)
Idag när barnen kom hem från dagis med pappa sprang baby fram med ett paket till mig och en stor kram. Hon hjälpte mig ivrigt att öppna och där i låg ett jätte fint pärl halsband hon hade gjort till mig på dagis, fröken hade hjälpt henne slå in och skriva. Åhh gullunge! Det värmde i mamma hjärtat, tack min baby.

Känner mig rätt duktig.

Skönt! Igår och idag har jag gått runt här hemma, svettats, pustat och stönat men nu äntligen kan jag varva ner tempot en aning. Fått många måsten gjort. Ringt trygghansa, anmält föräldraledighet till sommaren så jag kan ha sommar lov med barnen, rensat i källarförådet och jag lovar det var prylar från golv till tak där inne, renast i klädkammaren, slängt 50 % av mina kläder och fått in Stefans där inne, ringt myrorna som kommer och hämtar ett halvt hem känns det som, storstädat och omorganiserat i vardagsrummet för ikväll kommer nya TV bänken.

måndag 11 april 2011

Ni är underbara!


Jag är så glad att jag har er, och ni varandra! ♥