lördag 25 september 2010

Frukost!

 Godmorgon, havregrynsgröten har hittat tillbaka nu när sommaren och smoothie tiden är över.
 Matteo, han äter sin vanliga fullkornsgröt som varge morgon.
Och som varge morgon brukar det se ut så här när han har ättit sig mätt. Allt för frukost friden brukar vi säga...

Lite av mina fynd igår!

 Bästa fyndet av alla var overallerna från Didriksson Tignes som har utsätts till "bäst i test" av Vi Föräldrar. Ny pris 899 kr, XXL pris 399 kr.
 Blev en varsin Sherpa fleece från didrikson också, och kan säga att jag sparade ett par hundralappar med lite extra tur.
 Varsitt fleece sett från Vossatassar, perfekt som mjukis dräkt på dagis i höst/vinter. Snygga underställ från Helly Hansen, båda två nedsänkt till halva priset.
Mössan var det ända som kändes som de kostade, men den är för underbart sött och skön så det var den värd. Sen blev det vantar och lite annat. Och tidigare har vi fyndat Gortex vinterskor från Viking på Igor sport för halva priset till barnen så nu är vi förbereda för vinter!

STOR FYNDAT!

Jaha då har älsklingen också däckat, själv kan jag inte sova så jag passar på att berätta vad jag sysselsatte mig med idag. Jag åkte ut till Bromma blocks där XXL nordens största sport och vildmarksaffär hade öppningspremier. På vägen dit fastnade bussen i tjocka köer och busschafören meddelade glatt att varför bussen kröp fram i 5 km i timmen var för att en ny butik hade öppnat och alla jävlar skulle dit. Japp, jag med.

När jag kom fram var jag på väg att vända hem igen då jag såg den långa kön på hundra tals människor. Jag är ingen shopping människa och det värsta jag vet är rea, massa människor och stan men tack vare Jenny som sa åt mig att testa kön i en halvtimme och se hur fort det går chansade jag. Och efter en och en halv timme i kön där de delade ut både vatten, kaffe och godis var jag inne i butiken. Men det var fett värt det!

Hela meningen med att jag åkte dit var att handla lite träningspulver till Stefan, men allt han hade skrivit på listan var självklart slutsålt med deras super låga priser, förutom bandiklubban. Men jag hittade massor av riktiga fynd till barnen, man kan lugnt säga att jag sparade tusenlappar med min storshopping idag. Bara kvalitets märken med låga prislappar, kan det bli bättre, åk dit DU också. Ja det var det jag har gjort hela dagen men nöjdare kan jag inte vara, nu har jag ju ALLT kirat till barnen i höst och vinter. Lägger upp lite bilder på lite köp imorgon...

fredag 24 september 2010

Fredagsmys!

Nu har vi precis sagt godnatt och hej då till Johanna och Brian. Vi har haft ett riktigt klassiskt fredagsmys här hemma, beställt pizza, hyrt film och dukat upp med chips och dip. Mysigt att samlas hela gänget plus barnen i soffan så här någon gång då och då. Berättar mer om min dag lite senare imorgon, nu ska jag fortsätta mysa i soffan resten av kvällen med älsklingen och beundra våra små som ligger och sover. Åhh vad mamma älskar er två, ni är bäst av allt!

torsdag 23 september 2010

Smyggfotat.

Vi har en liten dam här hemma som vägrar sova, jag tror någon kommer vara lite trött på dagis imorgon. Men det bryr hon sig inte ett dugg om. Baby är fullt upptagen med annat. Hon har hittat en ny plats att skapa sina konstverk på, eller har hon bara gömt sig för oss för att inte bli störd?

Min tur att överaska.


onsdag 22 september 2010

Mitten på veckan!

Idag hade jag massor att göra när barnen var på dagis men istället la jag allt på hyllan för ett tag och åkte hem till underbara Anna som bjöd på lunch, och många timmars härliga samtal. Åkte där ifrån en meter klokare känndes det som, alltid lika mysigt att umgås. Sen blev det stess för min del att hämta upp ungarna från dagis för att droppa av baby med pappsen. Onsdag idag, vad händer då? Dansen såklart! Och efteråt blev det middag hos morfar, vi har gjort det till en lite tradis nu, härligt. Ja mitten på veckan och ganska mycket känns så där härligt. Tror barnen också tycker det, de hade bakat bullar och tryckt egna örngott på dagis.

tisdag 21 september 2010

Jobbat klart för den här veckan.

Nu var måndag och tisdag passet av klarat och så är det bara ledighet som väntar resten av veckan. Måste få säga att fan jag älskar att jobba. Workaholic-en finns kvar i mig även nu efter jag fått barn, när jag väl sätter igång har jag svårt att slita mig. Som i sin tur gjorde så att jag jobbade över ett par timmar idag. Men bäst trivs jag ju ändå när jag kommer hem till mina små! Konstigt nog känns det som att jag har dubbel energi och är ännu mer effektiv de dagar jag kommer hem från jobbet, hinner klämma in allt i livet under en dag. Supermom! Äh måste få till lägga att det var riktigt pinsamt att titta på valet i söndags, hur tänker en stor del av svenska folket? Rödgrönt ska det va! Men det är bara att vänta i fyra år till och hoppas folk vaknar upp och röstar för människor istället för girighet och egoism. Nej nu ska jag fortsätta min effektivitet här hemma, vi hörs..

söndag 19 september 2010

En fullsmockad söndag!

Dagens höjdpunkt var när jag och baby var på Alfons Åberg. Hennes första biobesök och hon var helt exalterad. Hela grejen med att köpa biljeter, få bio popcorn, kliva in i en jätte stor salong med en enorm tv, få egen plats och vänta med späning när filmen börjar var häftigare än själva filmen. Annars idag har vi bland annat röstat, varit ute i Nacka, träffat farfar, gungat på Mariatorget och familjemiddag hos mormor och morfar Olle och nu ska vi följa valet på tv!