torsdag 1 december 2011

onsdag 30 november 2011

Julkrubba.

Jag har själv kännt att man måste ju ha något som speglar julens riktiga innebörd hemma. Och av mamma/mormor fick vi den här fina julkrubban, perfekt här hemma när barnen är små, och vi har en kille som tycker den är super kul och leker med den lite hela tiden.

måndag 28 november 2011

Ingen rubrik!

Det finns stunder och dagar man helst av allt inte vill minas, saker man måste gå igenom som man egentligen skulle göra allt för att slippa. Men nu är den stunden äntligen över och efteråt känns det miljoner gånger lättare. För andra kanske det inte är någon grej men jag har aldrig varit så nervös och känslig inför något som idag. Och att S också var helt skakis som annars brukar va den av oss som alltid behåller lugnet gjorde mig nog ännu mer orolig.

Baby genomgick sitt ingrepp idag och sin första narkos, och förhoppningsvis den sista och ända. Vad det exakt har handlat om kanske jag delar med mig av en annan gång. Insövningen och uppvaknandet var de värsta bitarna av idag annars har själva ingreppet och resten av dagen gått jätte bra. Efteråt fick hon ett litet kort med alla våra nedskrivna kännslor i som minne, ett nytt diamdem och massa av ompyssling för det är minst sagt det minsta hon förtjänade idag, så super duktig hon var!.

Mammas fina

söndag 27 november 2011

Första advent.

 har börjat ta fram julsakerna..
..årets glögg är framplockad och doftljus med pepperkaks smak..
..och pepparkaksbak!