måndag 15 november 2010

Simone.

Även måndagar kan innehålla lite varsdags lyx. Farfar tittade in på eftermiddagen för lite bus med barnen och jag smet iväg på en träff med Simone, evigheter sen sisst. Men ändå babblar vi på precis som det vore igår. Och alltid lika härligt att umgås! ( Krypa på dig vännen.. ses snart igen är ett måste. )

Pippi kär.

Baby har fått en ny favorit på senaste, nämligen pippi långstrump. Hon har en tröja med pippi på som hon helst vill ha på sig varje dag om hon fick, och hon önskar sig massor av olika pippi saker i julklapp, högt uppe på önskelistan står pippi-maskeradkläder och Herr nilson.


Och idag ville hon ha håret precis som pippi. När mamma satte upp håret i två tofsar blev baby lite besviken. Flätor SKA de ju vara. Hur nöjd som helst skuttade hon till dagis i regnet och sjöng "Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa..."

söndag 14 november 2010

Världens bästa pappa(or)!

Ikväll väntar farsdag - middag hos mormor och morfar Olle, men nu på morgonen här hemma så har vi firat Stefan på farsdag men barnen får fortsätta firandet utan mig, jag måste rusa in till jobbet nu. GRATTIS till världens tre finaste pappor, Stefan, Pappa och Olle!
 Choklad, kaffe och en kaffepress från bodum.
 Matteo ville helst inte ge bort presenter, han ville öppna själv, hehe...
Baby kommer spingandes med tårta och sjunger "ja må han leva", haha sötnöten..