lördag 2 oktober 2010

Min kväll.

... nu blir det tidigt i säng, men det känns skönt! God natt.

Lördag, update.

Nu har jag och barnen kommit hem efter en heldag hemma hos Anna, alltid lika mysigt och uppfriskande att umgås med. Vi lagade mat och bara umgicks och barnen har busat rejält. Som vanligt nu förtiden så glömde jag kameran, den hänger inte med som förut. Lite synd och det måste det bli ändring på. Men nu ska jag stänga ner dator och njuta av lite egentid denna lördag kväll, barnen sover redan och Stefan är ute med vänner.

Lyckan, kärleken och meningen med livet!

Kommit hem efter bio med Jenny. Härligt att få umgås en snabbis och filmen var otroligt fin och ärlig. Tror vi båda verkligen behövde se den just nu, den träffa verkligen rätt. Nu ska jag hoppa i säng mellan mina små underverk och drömma om de små och stora förändringar jag själv måste göra i livet... God natt!

torsdag 30 september 2010

Dagens middag! En stor barn favorit.

Kalles snabba fiskgryta.
500-600 g fiskfile tex Sej
 2 dl creme fraiche, lätt
1 dl mjölk, 3 %
1 msk fiskfond
4 msk kalles kaviar
2 st hårdkokta ägg
strimlad purjolök

Skär fisken i bitar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, fond och kaviar i en låg vid panna. Låt det koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda under lock cirka 5 minuter. Skala och hacka äggen. Strö ägghack och purjolök över fisken.

Den gör underverk!

Eftersom jag aldrig andvänder något annat smink än mascara. Kände jag att jag kunde unna mig att köpa en lite dyrare och bättre, och den är helt underbar! Finns på Pub för 375 kr.

onsdag 29 september 2010

Dagens middag!

Ibland när jag har lata dagar men ändå vill äta bra, då är det bra med något som går super snabbt som detta: Spett med salladslök, bläkfisk, sej, tomat, scampi och papprika med couscous sallad till.

Matteos favo leksak!

 Man ska försöka trycka på så många hundben som möjligt innan hunden attackerar.
Och när hunden flyger fram blir han helt överlycklig och skrattar jätte högt. Han kan sitta där hur länge som helst med sin favorit leksak. Trycka, trycka, skratta, skratta, trycka, trycka, skratta, skratta, skratta..

.min hemlighet

What ravages of spirit
Conjured this temptuous rage
Created you a monster
Broken by the rules of love
And fate has led you through it


You do what you have to do
And fate has led you through it
You do what you have to do ...
And I have the sense to recognize that


I don’t know how to let you go
Every moment marked
With apparitions of your soul
I’m ever swiftly moving


Trying to escape this desire
The yearning to be near you
I do what I have to do
The yearning to be near you


I do what I have to do
But I have the sense to recognize
That I don’t know how
To let you go
I don’t know how
To let you go


A glowing ember
Burning hot
Burning slow
Deep within I’m shaken by the violence
Of existing for only you


I know I can’t be with you
I do what I have to do
I know I can’t be with you
I do what I have to do

And I have sense to recognize but
I don’t know how to let you go
I don’t know how to let you go
I don’t know how to let you go

Min dag, den 28!

Åhh, min dag igår kunde inte blivit bättre! Började med att bli väckt med paket, ja må hon leva och super smaskiga muffins som älsklingen gjort mitt i natten, är aldrig fel. Efter jag lämnat baby på dagis och Matteo och Stefan hemma träffade jag upp min Jejja som jag spenderade dagen med.

Blev ett frisör besök, och aldrig tidigare har jag blivit nöjdare håret, sweet. Dessutom en jätte trevlig sött gravid frisörska som man babblade bort tiden med, där ska jag alltid klippa mig hädan efter. Sen bjöd Jennifer på en trevlig lunch och resten av dagen spenderades på stan med stor shopping och babbel. Härligt, har unnat mig riktigt fina grejer för alla presentpengarna och ännu härligare var det att få umgås med Jennifer helt själv en hel dag. Var år sen vi såg så utan alla våra barn en hel dag, så de var super mysigt, tack vännen!

Sen mötte jag mamma som följde med hem och passade de små så jag och älsklingen kunde gå ut med vänner. Planen var drinkar och Stand Upp men vi fastnade vi drinkarna för det var så trevligt, hehe. Blev ett helt gäng med blandade människor och folk som jag trodde inte skulle komma dök bara upp, så det blev kul. Tack alla som var med och gjorde kvällen, firad som aldrig för och idag mår man som man förtjänare hehe. Men jag klarar mig allt, jag har ju hangover kudden jag fick av Jenny och Ullis igår. Den kommer nog till andvändning idag, hehe!

tisdag 28 september 2010

Ja må hon leva..

tack älskling hehe..

måndag 27 september 2010

Födelsedags-Lycka.

Ibland är det roligt att fylla år ända, och jag måste bara få dokumentera hur härligt bortskämmd jag blev iår! Förutom alla present pengar, spa presentkort, böcker, parfym, fina kläder, drinkglas och drinktillbehör som jag fick av alla, fick jag de här fina grejerna av Mamma och Olle:
 Greenland women winter jacket från Fjällräven.
 Ryggsäck från Fjällräven.
 Gummistövlar från Hunter med WELLY SOCKS till.
 4 st super läckra underlägg från Svenskt Tenn.

Kan inte bestämma mig om vad jag tycker om mest, älskar allt. Underbart att få massa man själv inte unnar sig annars, tack tack tack tack tack tack tack tack....

Födelsedags kalas.

Jag var ganska stressad hela söndagen över att familjen skulle komma hem till oss på eftermiddagen och fira min födelsedag lite i förskott. Hade nämligen tänkt att jag skulle förbereda allt i lördags eftersom jag jobbade hela söndagen men istället hamnade vi på sös hela eftermiddagen, kvällen ända in på natten så ingenting blev gjort. Men älsklingen var snäll och försökte hjälpa mig att laga maten kl 7 igår morse och gjorde jätte fint här hemma medans jag jobbade. Mamma och Olle var gulliga och tog med sig efterätt så allt blev riktigt lyckat tillslut.
En härlig kväll och mysigt att ha alla här!

Vab nr 2.

Härligt  att man har familj som säller upp när som helt när det blir lite krångligt att pussla ihop både vab och jobb samtidigt. Sysster kom hit vid 6 imorse för att passa barnen så jag kunde åka och öppna på jobbet. Officiellt min sista dag på jobbet och den ville jag inte missa. När nästa person kom in, fixade vi alla måsten på jobbet sen drog jag hem tidigare så syrran slapp dra ut mina sjuka barn för att rasta hunden. Tog med mig lite lunch buffe från Thaien som tack för hjälpen och nu har hon och Gnarly dragit vidare och för oss blir det nog bara en lugn dag idag!

söndag 26 september 2010

Hemma igen!

Och ska försöka sova efter extremt många timmar på akuten...