fredag 18 februari 2011

Födelsedags kalas.

Vi har varit på kalas hela eftermiddagen, kvällen. Världens bästa mamma, mormor, svärmor som fyller år idag som vi skämde bort med presenter och gratulationer. Men vi blev också bortskämda med god mat och världens godaste chokladtårta. Grattis finaste mamma än en gång, du är verkligen  värd det bästa! Nu ligger vi hemma i soffan och myser och ska ladda batterierna inför imorgon..

torsdag 17 februari 2011

Namnsdags firande!

Idag har Alexandra namnsdag, eller Sassa som lillebror kallar henne. Hon har fått namnsdags kort av farmor i brevlådan och vi har firat här hemma med att baka prinsessbakelser, fikat med morfar som gav baby ett kort och en slant att handla något för. Sen fick hon så klart ett paket av oss också. Stora tjejen älskar att måla, pyssla, och göra sig fin. Så det blev ett set från panduro att göra egna diadem. Det blev en stor hit och vi har pysslat här hemma hela kvällen. "Mamma jag fyller år idag?" Hehe nej hjärtat, det är din namnsdag!




tisdag 15 februari 2011

Ledig tisdag!

Idag började dagen med Jippi! från barnen när vi frågade om de ville åka på lekland. Så vi bojkottade dagis, jobb och plugg och åkte till andys istället. Där busade hela lilla familjen i oberäkligt många timmar tills allihopa var helt färdiga. Där är guld att få ta ledigt mitten i veckan såhär och bara få vara och busa tillsammans. Och hela dagen från i morse har varit ett ända stort Jippi jay som avslutades hemma med en lyxmiddag innan nästan hela familjen deckade i soffan. Underbart!

måndag 14 februari 2011

Alla ♥ dag!

Efter vi umgåtts med Jennifer och lill prinssessan, bakade vi en alla hjärtans dag tårta till  våra grabbar här hemma. Och baby kan baka hon. Hon hjälptes åt med alltihopa och sedan skötte hon dekorationen helt själv, mammas super baby!
 Hallon sylt.
 Choklad mousse.
 Visp grädde.
 Tada!
 Glad alla hjärtans dag!
 Lilla gulliga tårt monstret. Efter han glufsat i sig sin bit gick han över till syrrans rester, hehe.
Grabbarna var inte de ända som blev överaskade, utan jag och baby fick blommor. När vi spänt väntade på pappa och lillebror plingade det på dörren och där stod Matteo med en bukett blommor i famnen.

Finaste flickorna.

Har varit här på besök på förmiddagen. Gissa om baby har varit glad. Hon älskar bebisar och få busa med lilla söta tok glada Natalia var guld. Hon krama, klappa, pussa, gosa och hämtade alla möjliga olika leksaker till henne och dukade upp med låsas fika. Men hon tyckte nog att Jennifer var knasigast i världen när hon åt upp hela lek tårtan, haha.

söndag 13 februari 2011

Söndag.

Medans jag har jobbat har barnen blivit rejält bortskämda av allt möjligt skoj den här söndagen. Deras dag började med att Stefan och barnen träffade upp farfar för en leksaks dejt. Som gick ut på att barnen fick välja vad de ville på hela BR. Gissa om deras lycka redan var gjord den här dagen!

 Baby blev tok kär i den här. Hon har drömt om en rosa zynt efter hon fick prova morfars riktiga. Och vi hade tänkt köpa en till hennes födelsedag men den är det bara att stryka från listan, hon har redan hittat den!

Matteos val var inte helt oförväntat, hans stora favorit efter han såg toy story filmerna i höstas har sedan dess varit Buzz Lightyear. Han har redan massor av Buzz figurer i olika storlekar och former. Men nu hittade han den största av alla. Och han kan allt! Jag känner redan att vi måste springa och köpa flera storpak med batterier så flitigt de nya sakerna andvänds.

Barnens dag fortsatte med att farfar följde med hem och testade alla nya leksaker. Och min telefån har gått varm på jobbet med alla mms så jag också kunde få vara med och se allt skoj som hände där hemma. Sedan på eftermiddagen kom farmor förbi och bjöd på mat, bullar och självklart massor av bus!