lördag 30 oktober 2010

God morgon!

Stefan som har varit duktig och pendlat fram och tillbaka till Västerås hela veckan och jobbat, förtjänar lite god frukost på soffan!

fredag 29 oktober 2010

Dagens höjdpunkt!

När kl närmar sig 3, då de är dax att hämta hem mina älsklingar från dagis och min tur att få busa med dom!

torsdag 28 oktober 2010

Ursäkta mig bloggen!

Men det är lite mycket här för tillfället. Och jag har varit extremt trött den här veckan, känns som jag har lite för många bollar i luften på samma gång. Att jag somnade mitt under föreläsningen igår i skolan är inte ett bra tecken. Men på måndag väntar höstlov, skönt. Idag var jag i alla fall ledig och förgyllde min tid med att shoppa allt nytt till hallen, bland annat en ny matta från Afroart som jag kärat ner mig i. Sen blev det en härlig lång lunch med Anna på Bistro Pastis i gamal stan, tack.

tisdag 26 oktober 2010

GRATTIS!

Älskade bror!

måndag 25 oktober 2010

Mitt i maten.

Busungarna är hemma med mig idag pga lite host och snor. Och vi har någon här hemma som är lite extra trött idag, det kan man väl minst sagt säga om man somnar mitt i maten! Nej nu ska jag ta hand om mina små älsklingar..

söndag 24 oktober 2010

Jobb, familjemiddag och värkar!

Söndag och afternoon tea dax för min del, super mysigt som vanligt. Vi har kommit hem för en liten stund sen, har varit på familjemiddag hos mormor och morfar Olle som vanligt på söndagar. Men denna gång blev det lite extra sent, baby hade nämligen inte tid för att gå hem och sova. Hon ville bara stanna och fortsätta att busa med Leo. Han är inte den som vanligt vis är super förtjust i att leka tillsammans med små barn, men i hans ögon kanske baby är stor nu. För till och med han hade svårt att släppa Alexandra när vi väl skulle gå. Super kul. Och kanske får barnen en till kusin när som helst, ikväll, i natt, kanske imorgon? Jag sitter här med spänning och väntar på ett samtal, Johanna har nämligen värkar! Åhh nu kan man ju inte sova hehe...
Kusinerna.

Lälla.

Det är synd om den här killen. Han vill bara sitta i famnen och lälla (läsa bok). Ena sekunden skrattar han andra är han liten och ynklig. Kröp ner vid hans sida i natt i spjälsängen och vaktade honom. Vet inte om det är krupp som spökar igen eller om han blivit jätte sjuk under natten. Blir nog vårdcentralen idag!