tisdag 22 mars 2011

Tisdag.

Idag efter jag lämnat små bus trollen på dagis, åkte jag till farsta och mötte Johanna och lilla Maddox på en lunch och en del shopping. Det var ett tag sen vi bara umgicks så det var trevligt och lilla Maddox gav mig träningsvärk i kinderna av allt skrattaden, så glad och go den lilla killen är! Jag är inte alls bebis sugen.. hehe. Men jag är grymt nöjd med mina fina två små (stora) jag har.

Det blev lite shopping inför resan, sandaler och solglas ögon och sen kände jag att det faktiskt är dax nu för att lägga undan vinteroverallerna när våren faktiskt halft är här. Så det blev ett par tunnare överdragnings byxor till Alex och ett helt nytt set till Matteo då han inte har "fjorton" jackor att välja mellan som sin storasyster hehe.

Jag kände att kax från kapphal var ett bra val att ha till dagis, då jag förut har kört mycket ytterplagg från p.o.p men jag tycker att de inte kan köras i torkskåpet är ett stort -. Matteo blev jätte stolt när jag kom hem med allt nytt och sprang runt här hemma och kännde sig rå cool. Showade och visade upp sig, men när jag drog fram kameran vände han bara ryggen till, haha. Men de får väntas att invigas någon vecka till då halva dagis gården fortfarande är täckt av is.

söndag 20 mars 2011

Bröllops fest!


Helgen har fortsatt vara lika härlig, igår var vi på underbar vacker bröllops fest och firade Johanna och Brians giftemål. En helt fantastisk kväll, tyckte barnen med. Alexandra var överlycklig dansade runt i sin princess klänning tills vi kom hem strax efter midnatt, Matteo busade och sprang runt för fullt, svullade tårta till han däckade i vagnen.

Idag blev det dock jobb för min del, men det gör absolut inget då jag har saknat mina kollegor. Medans jag slet hade Stefan och barnen kanon väder i parken och på eftermiddagen möttes vi upp hos mormor på familjemiddag.

Och nu på kvällen bekräftade vi och betalade vår resa som vi hittade nu i helgen när snön hittade tillbaka. Den 1/4 åker vi till sommaren och det ska bli så härligt att bara få vara vi, inga måsten utan få lyxa till det och bara vara!