tisdag 21 december 2010

Snart tillbaka!

Nu har jag fusk bloggat lite av sissta tiden, men skit vad man glömmer fort. Dagarna har varit fullt upp hela veckorna men redan vet jag inte vad man har gjort av tiden. Det är det jag saknar med att blogga, att ha att minas. Men jag är snart tillbaka, ska bara landa lite först från den här underbara hösten/början av vintern och njuta lite av att vi har jullov. Nu ska jag leka med mina busungar som hoppar runt här i sängen, vi hörs!

måndag 20 december 2010

Vi firar!

Vi firar här hemma, inte bara att jag fick VG på snabb kurserna jag har läst utan också att jag kom in på vidareutblidningen. Jag är så lättad och lycklig! Den 12 januari börjar jag studera i Danderyds sjukhus, fy fan vad kul..

Äntligen Jullov!

Äntligen jullov, underbart! Sista dagen på jobbet, sista dagen för barnen på dagis för det här året, och de hade fått ett riktigt jul avslut med julbord och grejer, och vi fick med oss hem lite av vad barnen hade gjort för julpyssel på dagis. Jag blir så där stolt att de bubblar i hela mig av värme när jag tittar på de fina sakerna de gjort.



Synd att pepparkaks hästarna gick sönder på vägen hem, men vi har super lim, så snart ska de hänga i fönstret!

söndag 19 december 2010

4 advent.

Även fast jag inte alls mår toppen och har legat i soffan i ett dygn, blev det ett mysigt slut på sista advent. Vi tog pulkorna ner till torget, köpte chokladtomtar, lyssnade på julsångerna, tittade på teatern och barnen matade djuren i krubborna. Kan inte förstå att det redan är fjärde advent, december har gått i en rasande fart och bara 5 dagar till julafton. Vi har en flicka här hemma som räknar dagarna och verkligen längtar till julafton då hon får träffa tomten!