lördag 21 maj 2011

Lördag paus.

Direkt jag kommit hem med lill prinsen tidigare var det bara för mig att skynda sig iväg själv igen. Hade en middags dejt med Jenny och våra pappor. Och efter man ätit sig sådär äckligt mätt bara för det var så gott, promenerade vi till mariatorget och avslutade kvällen med en liten fika. Nu ska jag gosa in mig bland mina små.

Lill prinsen och jag!



Fick en hel dag för oss själva, även om planen från början inte var så. Vi startade dagen tidigt med både bus i aspudden och fruktparken, innan vi träffade upp Jennifer och bebisen. Med dem spenderades resten av dagen ute med både söder häng, skånegläntan, och sen hade disney chanel skapat vinter mitt i sommaren i parken där vi hade låsas snöbollskrig och busa, de bjöd på isglass och Matteos höjdpunkt av dagen var när han fick vräka i sig hur mycket han ville och vi köpte en egen liten riktig fotboll till honom. Mammas prins ska bli proffs när han blir stor!

Tack för ikväll!


fredag 20 maj 2011

Ledig fredag.

Idag hade jag och barnen en ledig fredag men en väldigt lugn sådan. På förmiddagen köpte vi med oss lite fredagsfika och tog en promenad till Årsta dal för att testa en liten ny parklek, eller ja ny för oss. Sen fortsatte vi till gröndal men hann bara med ett glass köp innan barnen blev så där gnälligt trötta så då åkte vi hem istället, åt lite lunch och sov timmars middag, skönt! Nu ska jag stila till mig lite, ska snart träffa några av favoriterna och spendera kvällen med uteservering och drinkar.

torsdag 19 maj 2011

Förskolans dag.

Idag är det förskolans dag, så alla dagis här i Årsta hade utställning på torget med massor av fint barnen hade skapat. Så mormor, moster Johanna och barnen kom hit och vi tittade på vad mina små älsklingar hade varit med om och gjort. Sen blev det fika på dagis gården med alla fröknar, barn och föräldrar och liten promenad runt i Årsta med mormor innan vi gick hem. Dagen har varit mysig även fast vädret har varit skumt, och jag är så stolt över mina barn att det bubblar i magen på mig, ni är helt klart bäst!


onsdag 18 maj 2011

Mitt i veckan.

Redan onsdag och efter skolan mötte jag upp pappa (morfar) som följde med och hämtade barnen på dagis. Bjöd oss på middag ute och efter blev det många timmars lek och bus i parken, faktiskt ända fram till läggdags. Älskar när vädret tilllåter.

tisdag 17 maj 2011

Dagar som denna är guld.

Som sagt åkte vi hem till Anna efter dagis och fast allt har vi haft en helt underbar kväll, natt, morgon tack vare henne. Först blev det massor med bus utanför hennes uteplats och sen promenerade vi bort till vår favorit sushi och unnade oss en middag ute, lite glass till efterätt hos henne igen och ytterligare bus på uteplatsen tills barnen somnade efter sago stunden.

Och barnen har varit helt underbara, är alltid underbara, men det har varit något extra idag. Baby har hoppat och trallat fram och sjungit små sånger hela dagen. Och när vi alla knallade skrattandes fram till restaurangen hand i hand på ett led fick man en så här ska livet alltid vara, känsla.

Matteos dag var gjord när han fick träffa Annas katt Majsan. Han blir helt till sig så fort att ser eller helst får vara nära djur. Han hade hela eftermiddagen gått runt på uteplatsen och ropat "Majsa, Majsa, Majsa!" så när hon väl kom skrattade han bara av ren lycka.

Även om vi var tvungna att gå upp extremt tidigt idag för att hinna lämna barnen innan jag skulle vara i skolan, var det den mysigaste morgonen på länge. När vi satt där allesammans och åt frukost vid köksfönstret, verkligen länge sen jag har kännt ett sånt lugn fast en man borde ha varit jätte stressad och bara njöt av frukosten och stunden.

måndag 16 maj 2011

Nu.

Skönt, fått en hel del plugg gjort fast tankarna är på helt annat håll. Nu är väskan packad och ska hämta mina små älsklingar. Ni är allt mamma lever för! Ska sova hos Anna inatt, luften här hemma förpestar. Jag kan verkligen inte få ihop saker hur man kan göra så här. Det gör ont nu, men jag vet att allt kommer bli bra, att jag valt rätt val.

söndag 15 maj 2011

Mammas duktiga abc tjej!

Baby har ju länge kunnat rabbla och som jag skrivit om tidigare kunnat läsa alfabetet. Nu har vi köpt bokstäver och när man ber baby ta fram en vis bokstav letar hon upp den själv i högen. Och så skapar vi ord, som vilka bokstäver som säger hej och enkla ord.