lördag 14 augusti 2010

Kompis!

Baby har ett smeknamn för alla barn hon leker med i parken!

Idag i parken!

Härmade Matteo storasyster som har puss & kram kalas med de andra barnen. Han gav försiktigt en jämngamal kille som han lekte med en kram men fick tillbaka en smäll rakt i annsiktet och blev omkull knuffad. Stakars plutten! Får se när han vågar sig på den leken igen, hehe.

Söderhäng! En helt fantastisk lördag.

Vår dejt tog slut vid 10 tiden när Stefan drog till jobbet och jag hämtade barnen. Även fast jag njutit av varje sekund av vår egentid värmde det i hjärtat igen när jag fick krama om våra små igen. Bubben sprang med världens leende och ut sträckta armar emot mig och gav mig världens bamse kram. Baby babblade på om allt roligt de hittat på så snabbt att jag inte riktigt hängde med. Mina finaste. När vi vinkade hej då till mormor gick vi till mariatorget för lite gungande, plaskande i fontänen, slappande i gräset tills (pappa) morfar kom och möte upp oss. Vi fortsatte lördagen med en promenad runt söder, glass, bondens marknad och indisk restaurang Sen lekte vi hela eftermiddagen i skånegläntan ända till Stefan slutade jobbet. Då var det dax att vinka av morfar och vi fyra fortsatte till trekanten för kvällsdopp. Nu sitter baby lycklig i soffan med en påse lördagsgodis och Matteo har somnat för natten efter en underbart härlig varm dag!




Barnlediga. Vår 15 timmars dejt!

Njöt av lite skalldjur.
Skål för livet älskling ....
En underbar kväll vid vattnet.
Ett kärleksbad!
Älskling har fått en liten present, det är inte datorn hehe..
Rosenbäddad säng och en natt för oss själva.
Massor av mys och lite ost, kex och champagne mitt i natten.
Tack älskling för en oförglömlig dejt. Älskar dig!

torsdag 12 augusti 2010

Denna torsdag ...

Fick vi lyxen att umgås med Jennifer, magen och Elias igen. Älskar er! Blev lek i Drakenbergsparken hela dagen. Super mysigt även om jag inte mått 100, så nu blir det lite te, ett bad och tidigt i säng för nya friska tag imorgon! Vi hörs ...
Ni är så fina tillsammans!

Dansande baby!







onsdag 11 augusti 2010

Kvällen!

När barnens farmor kom över på besök smet jag och Stefan iväg på en drink och sen fick vi många skratt i biomörkret. Härligt med lite egentid! Det var första gången farmor var barnvakt för de små, men de gick super bra! Hade gärna myst vidare med älskling här hemma, men vi båda två är lika trötta så nu ska vi kryppa ner i sängen brevid barnen. God natt!

Björnsträdgård!

Onsdagen har vi spenderat med Jennifer, magen och Elias. Först blev det lite hemlig shopping, korv och strips sen lek i björnsträdgård resten av dagen. De tre finaste ungarna och snart kommer den fjärde ;). Nu har vi precis kommit hem och ska äta lite middag sen kommer barnens farmor på besök!

Super vagnen!

Vi har fått en ny vagn, eller ny och ny. Min mamma hittade den på loppis för 200 kr, vilket KÖP! Den är inte super snygg men gör inget, vi har haft tillräckligt många snygga vagnar. Den knäcker alla våra andra 8-10 tusen kr barnvagnar. Äldre Emmaljunga modeler är bäst! Har alla små finesser en barnvagn SKA ha + är lätt och smidig att köra. Känns ingen skillnad alls från att köra en enkel vagn, åker både rulltrappa och buss utan problem och kommer igenom de smalaste dörrarna. Så nu har vi sålt vår senaste, Phil & teds Dash och behåller bara den här. Är hur nöjda som helst, våra små är inga vagn fantaster men barnen har aldrig åkt så mycket vagn som de senaste dagarna. De stormtrivs, och är ju de som är absolut viktigast!

Puss på lillebror!

Farmors Land.

På vägen ut till farmors landställe i måndags åkte vi förbi Eskilstuna och tog en paus på Vattenpalatset för bad och lek ett par timmar. Super kul! Sen fortsatte vi ut till landet och myste i stugan medans regnet öste ner. Igår slapp vi regnet och sysselsatte oss med bland annat en promenad, plockade blåbär och hallon och en sväng ner till stranden. Även fast det bara blev en kortis ute på landet var det skönt att få komma bort en sväng. ........................................................Tack för en mysig mini tripp!

måndag 9 augusti 2010

Gårdagen, GRATTIS älskade pappa!

Förutom att gratta (pappa) morfar med tårta, presenter och ja må han leva blev det en sväng i lekparken och sen den första familjemiddagen på veckor nu när allas semester är slut. Härligt! På vägen hem ringde Adela och berätta att hon minsan var i Årsta så hon följde med en sväng upp till oss. Baby berättade allt hon hade gjort under dagen och gjorde en dans uppvisning sen vet jag inte hur många böker Adela fick läsa för henne hehe. Men hon var bara glad att få träffa barnen igen. Efter vi nattat barnen smet jag med A och hennes vänner ner till pubben en sväng även fast jag inte var i det piggaste laget ville jag passa på att umgås lite. Nu idag känner jag att de blev lite sent för min del och barnens farmor kommer och hämtar oss om mindre än två timmar för en liten mini tripp ut till hennes landställe.