torsdag 22 september 2011

Börjat redan med pojkar?!

Baby har redan fått sin första "pojkvän". Jag har hört talas om att det finns en pojke på dagis som är super förtjust i Alexandra och att de två brukar gosa på sagostunden. Idag berättade fröken att de hållt handen hela dagen och när hans mamma hade hämtat honom hade han frågat om han och Alexandra får gifta sig. Och baby ville fråga mig samma sak när jag kom. Nu känner både jag och Stefan att vi måste minsann spana in vem den här pojken är, hehe. Och nu på kvällen ville baby ringa mormor och berätta om sin pojkvänn. Det är hur gulligt som helst, men ska man redan börja vara på vakt för pojkar haha?!

Torsdag em/kvällen.

Jag hade lovat baby att baka med henne ända sen vi var ute i Åkersberga förra helgen, då vi hittade Lillifee strössel. Så idag efter dagis bakade vi små mini cupcakes, med rosa frosting som vi strösslade. Matteo var också med på ett hörn, men det bestod mest av att provsmaka smeten haha.

Många små bakverk som baby ska få ta med sig till dagis och bjuda på imorgon som fredagsfika.
Morfar kom förbi idag också efter jobbet och lagade middag med oss, och efteråt tog vi med oss lite jucie och provsmak från bakningen ut på bakgården.



och efter en mysig fika fortsatte vi kvällen med bus där ute.
Men nu är sago böckerna fram plockade och ska börja förberedda gullungarna för sängen. Så här säger vi god natt för idag!

onsdag 21 september 2011

Radarparet.

Matteo har fått en bästis nu efter sommaren. Fröknarna på dagis kallar dom radarparet, de gör allt tillsammans, tajtare vänskap än dom två kan man inte få. Men vilka bus de hittar på också. Som de på dagis uttryckte det en dag vid hämtning; det är jätte roligt att de två funnit varandra men vilka rakatryg de hittar på, idag fick de minsann följa med och städa dagis gården. Haha jag behöver kanske inte till lägga mer. Och när Matteo fick vara ledig i fredags var det ända han tjatade om dagis, och sin w. Ömsesidigt är det, som när han hade varit sjuk här om veckan och vi kom tillbaka till dagis berättade fröken att w hade frågat konstant efter honom. Och när de såg varandra igen tryckte de pannorna mot varandra och gap skrattade, sötare kan man inte bli. Både jag och Stefan blir båda lite sorgsna i hjärtat när man hämtar tidigare för de två kan liksom inte sluta säga hej då till varandra!

tisdag 20 september 2011

Något stort på gång.

Idag efter jobbet innan jag skyndade hem igen träffade jag upp en vän på en snabb fika, har känt varandra i över 10 år men de senaste åren träffas vi mer sporadiskt men ändå är det alltid lika bra när man väl ses. Dock känns de här korta lunch eller fika träffarna alltid för korta, så nästa gång måste det planeras en längre dejt. Men nu de närmsta veckorna lär det i alla fall bli mycket oftare för det ska ske ett bröllop inom närmsta tiden, och jag har fått den stora äran att få vara brudtärna. Jätte spännande och roligt men mest glad för din skull vännen. Men nu måste det smidas planer för möhippa då man redan kan börja räkna ner dagarna inför bröllopet! Mer än så kan jag inte avslöja för det är lite hemlighets makleri över detta för tillfället, men den som väntar på något gott väntar aldrig...

Bättre sent än aldrig.

Där sprack mitt löfte om uppdatering, men igår kväll kom min brors tjej över med en bukett blommor och ett glatt humör. Vi lagade lite till lite riatonie pasta med kantarell sås och delade på en flaska vin. Tjeje snack och hon hjälpte mig med att försöka slinga över min snygga utväxt. Behövs göras en gång till men blev inget misslyckande med färgen här i alla fall. Och super trevlig träff var det.


Och nu i morse tittade S förbi på lite morgon mys efter han lämnat barnen på dagis, en till bra grej med att dagis bara ligger över gatan. Och sen var det bara för mig att springa in till jobbet jag med. Men nu har jag i alla fall fusk bloggat några inlägg, att jag hunnit jobba ihop sjukt många timmar förra veckan, rå pluggat och hur jag spenderat mina nätter behöver jag nog kanske inte tilllägga.

måndag 19 september 2011


Sorry, jag suger på mycket just nu. Uppdatering här har inte hunnits med. Dygnet känns just nu som det skulle behöva dubbla timmar för att ens räcka till. Det är mycket roligt som händer, men mycket tar också kraft ibland. Egentligen har jag inte ens tid att sitta här nu egentligen, just kommit hem från jobbet och ska få besök, ville väl mest säga att lovar jag att jag ska uppdatera bloggen innan kl 7 imorgon bitti, eller i alla fall försöka om jag inte skulle decka i kväll av någon andledning och försova mig.

söndag 18 september 2011

På väg hem från familjemiddagen.

 Tio tusen släng pussar.

Mamma älskar dig sötnöt!

söndags dejt.

På förmiddagen kom Jennifer och barnen förbi på lek dejt och pannkaks lunch här hemma.


 vi gjorde kokos pannkaka..
 blåbär..
 choklad..
 barnpannkaka..
.. men godast var lätt vår specialare (som blev till av misstag) klumpar med halv smält vit choklad i smeten med nutella i mitten när den var färdigräddad och vips så har du kinderägg-pannkaka! varm direkt från stekpannan stod vi och smyg åt den i köket, farligt gott.

Tack för idag, super mysigt att umgås så här, men nästa gång får vi springa några extra varv ute i lekparken om det ska fortsätta i samma aganda hehe.