lördag 30 april 2011

Trevlig Valborg.

Hoppas alla fått en trevlig valborg, själva hade vi ett lugnt litet firande tillsammans med faster, pappa, Jennifer och barnen. God mat, brasan i Årsta och fiskedam.

tisdag 26 april 2011

Dagis snack!

Jag är sämst, suger på att uppdatera om dagis, det är ju nu förtiden halva barnens liv känns det. Och jag vill lika mycket minnas det, allt roligt de hittar på, utvecklingen och allt som händer runt omkring. Ska bli bättre! idag iallafall skulle de stora barnen dvs bland annat Alexandra åka till brandstationen och hälsa på, och Matteo fick äran att följa med dem dit han också även fast han hör till den mindre gruppen. Kan tänka mig att han är tokglad just nu, finns inget som är så häftigt i hans värld som bilar. Skulle så gärna vilja se hans min när han ser brandbilen på nära håll, hoppas hoppas fröknarna tar mycket kort!

måndag 25 april 2011

Annandag påsk.

Idag har vi spenderat den sista påsk lediga dagen med mormor och morfars på deras gård, med fika och massor bus. Matteo fick testa köra sin nya audi ( världens största trampbil.) och det var en riktig hit. Jag önskar vi hade en gård som han kunde köra runt på men den får bo hos mormor och morfar så länge. Kan tänka mig att han kommer tjata "momo, momo, bil!" hehe. Jag och Stefan fick en ledig timme som spenderades med en misslyckad balkongmöbel jakt, och mormor fick dessutom lite hjälp att tvätta sin cykel hehe. Efteråt blev det glass på mariatorget och en långpromenad hem i solen,  och nu har vi avslutat den här dagen med invigning av vår nya grill på balkongen som vi fick av mamma, en liten grill med ett litet kitt och kylväska till, tack!






Hoppas ni har haft en bra ledighet och glad påsk i efterskott!


söndag 24 april 2011

Påskdagen.

Idag medans baby och farmor var iväg och såg Pippi på is, promenerade vi andra iväg till parken och grillade med Jenny och våra pappor, blev årets första grillning. När de andra åkte hem gick vi till torget och åt glass och saknade "Sassa" men nu äntligen är hon hemma igen, Matteo skyndade henne av med skorna och slängde sig över henne med massor av kramar och pussar medans hon ivrigt flaxade med armarna och försökte berätta om den stora föreställningen, hehe mammas älsklingar! Nu fortsätter vi söndagen med marängswiss och film...