tisdag 2 mars 2010

GRATTIS BÄSTA FARFAR!

Hipp hipp hurra! igår fyllde barnens farfar år och Stefan var iväg och firade honom åt oss alla fyra. Jag stannade hemma med barnen eftersom babys feber (fortfarande inga andra symtom, inte ens lite snor.) håller i sig och vi tar inga risker för förhoppningsvis så ska vi åka inatt! Ska till läkaren idag och få en bedömning om vi kan åka eller måste omboka resan i sissta sekund?! Johanna och Brian kom över igår och höll mig, sjuklingen och lill tjokis sällskap och det var väldigt trevligt, tack! Nej nu måste jag göra mig och barnen klara för vårdcentralen.

måndag 1 mars 2010

Bolibompa-namnsdag

Vad gulligt, visste ni att bolibompa delar ut namnsdagar till de barn som inte har en? Man får skicka in en tekning och be om en namnsdag, så vips så är 1 mars är din! Om ett par år kanske Matteo får en bolibompa-namnsdag?! Men tills dess så får han ha låsas-namnsdag på fettisdagen då mormor ringde och berätta att hon och morfar Olle minsan bestämt att det passar vår tjokis perfekt! Baby hade faktiskt sin riktiga namnsdag Alexandra 17 feb, då hon fick tårtbit och en liten present av mamma och pappa.

39,5

Baby har 39,5 graders feber MED alvedon. Hon har fått det regelbundet ända sen igår så undra vad hon skulle haft utan. Nu har pappsen gått till jobbet och baby ligger bara i sängen och stirrar, hon har inte sovit något bra i natt. Och nu är hon sur, ville att pappa skulle stanna hemma sen när han gick ville hon följa med även fast hon inte orkar röra sig. Vad har hänt? förut var det bara mamma som dög när man var trött, hungrig och sjuk och pappa var bus och lek. Men nu har han helt plötsligt blivit allihopa, fy vad orättvist. Både Stefan och jag håller tummarna för att hon ska bli frisk för imorgon natt åker vi, eller ska åka? Ska ringa läkaren sen och boka tid när kl blivit mänsklig, se vad det är för fel på lilla hjärtat. Har inga andra symptom förutom feber!

söndag 28 februari 2010

Blir en lugn Söndag!

Jaha då blev dagens planer också inställda. Vi skulle nu åkt iväg på familjemiddagen men baby har fått feber. Så vi stannar hemma, tar inga risker nu när det bara är tre dagar kvar till vi åker. Men vi får lite sällskap istället av Anna och pappa som nu är nere och handlar lite mat till oss alla. Tidigare dag smet jag iväg en snabbis till liljeholmen, handlade lite födelsedags-kläder till baby och nya underkläder till mig själv. Och nu har jag lärt mig lite nytt angående bh-storlekar, inte varge dag det händer.
Nu kommer maten ..

Kämpa på nu Vilya!

Amanda, Robin och Vilya vi tänker på er hela tiden, och ber för er! Kämpa nu Vilya, väx dig stor och stark, din mamma och pappa älskar dig och behöver dig. Och vi alla andra väntar på dig.



finest.se/lillaamanda