lördag 13 november 2010

Lördag.

Efter en lång mys förmiddag här hemma kom morfar förbi med lite tårta och bus. Och lördagen fortsatte med promenad, parklek, och middag ute. Baby var helt överlycklig över att komma ut, nu när hon äntligen är feberfri. Sen avslutades den med att köpa lördagsgodis i godisaffären på torget och en barnfilm innan det var dax för barnen att möta pappa och åka hem till deras nya kusin och för mig att åka in till jobbet, mina andra kväll/natt, det är stor fin fest.



god morgon


Just nu, myser vi här hemma.

torsdag 11 november 2010

11/11.

Igår blev jag klar med min första skrivning i skolan och Stefan är fortfarande hemma och vabar, så äntligen fick jag smita ifrån en stund hem till Jennifer och hälsa på det nya livet. Som jag har längtat och längtar redan efter dem igen. Åhh hur kan man vara så söt, och så liten. Har mina varit så små? Nej, känns inte så även fast det inte var länge sen. Vad tiden går fort egentligen.

 Natalia Berg.
 2 av Världens finaste flickor.
En liten glader.

onsdag 10 november 2010

Kl 16:46.

kkksssssss

BRAVO!

God morgon!

Alexandra ligger fortfarande nedbäddad i sängen och sover, mammas stackars sjukling. Men vi har en som är pigg och glad. Han ska strax till dagis, men innan ska vi pussas klart lite först!

"Får Matteo en puss?" SMACK!

tisdag 9 november 2010

Hem från dagis!

Nu kom lillebror hem från en kanon dag på dagis, och storasysster överöste honom med massor av kramar och bjusade på chokladbollar. Så nöjdare kan ingen vara just nu..

Baka, baka liten kaka, rulla, rulla liten bulla ..

Baby har fått öroninflammation igen, men idag är hon uppe och hoppar, så något måste vi rora oss med. Hitills har det blivit sångböcker och baka chockladbollar...

Mamma, jaaaaaaag eeee klaaaaadig!!!

måndag 8 november 2010

Tack!

De senaste två veckorna har varit väldigt intensiva här hemma. Jag tackar då att vi har fina föräldrar som ställer upp och rycker in när vi jobbar, behöver barnvakt eller bara lite avlastning och svänger förbi en stund. Så det har blivit väldigt mycket bus för barnen med mor och far-föräldrarna sissta tiden och de har blivit rejält bortskämda som vanligt. Baby bokstavligt talat studsade upp och ner av lycka när mormor skulle komma och hämta dem på dagis förra veckan. Min mormor hämta mig, min mormor hämta mig, tjatade hon om till fröken på morgonen. Så man behöver inte för deras skull ha något dåligt samvete direkt, men ändå har man lite det ändå... Skönt att det börjar lugna ner sig nu!