torsdag 16 juni 2011

Saknar mina små redan.

Om ett par få timmar åker vi till arlanda och redan saknar jag mina små. De har somnat här hemma efter sagorna, godnatt stunderna har blivit så otroligt mysiga nu förtiden när båda två somnar i mina famn medans man sjunger. Nu vill man bara väcka dem igen och gosa lite till. Innan idag efter jobb och dagis köpte vi glass och såpbubblor och lekte lite i parken innan vi hade bus och mys här hemma med morfar och åt lite sommrig kvällsmat, jordgubbar med mjölk. Nu måste jag packa och fixa iordning allt för resan, sen ska jag lägga mig och pussa på mina fina älsklingar den sista stunden, mamma älskar er mest av allt. Hoppas ni får en kanon helg med er pappa. Ses på tisdag igen!

onsdag 15 juni 2011

Zakynthos.

Känns overkligt men samtidigt spännande, om mindre än ett och ett halvt dygn är vi i Zakynthos jag och bästa vännen. Impuls köpte resan i måndags och även om jag har resfeber och kommer sakna mina små så kommer det bli ett grymt!

Nästan kalas mitt i veckan.

Vi har haft kalas här hemma på eftermiddagen enligt baby, festat till det med god mat tillsammans med morfar och ätit tårta på balkongen när det slutade regna. Och finaste gamel farmor hade skickat paket till henne och lill prinsen, en liten klänning och bilar kalsingar. Så det var passande att sjunga ja må hon leva, i efterskott till baby och förskott till Matteo tyckte hon hehe. Mammas finaste älsklingar!






tisdag 14 juni 2011

Mina nybadade älsklingar!



Barnen och jag, idag.


Har haft en cykel äventyr runt hela söder, med bland annat bad i tanto och lekparken. Nu blir det bara mys resten av kvällen..

måndag 13 juni 2011

Att vara förälder.

Jag beställde ett par böcker för ett tag sedan, nu äntligen har den första droppat in i brevlådan. Ja, det handlar om barn, vuxna, relationer till varandra, uppfostran men just denna handlar om hur barnen upplever och påverkas av allt, väldigt intressant och många bra tips får man.

Jag vet att jag är en bra mamma, men inte alltid har jag rätt och de finns gånger man önskar att tålarmodet var lite längre, så denna bok ger mycket nu. Har också beställt en som handlar coaching om hur man ska handskas i olika situationer som bland annat seperationer, och där känner jag verkligen att jag behöver lite tips och nya synvinklar, har ju inte varit här förut och mest av allt vill jag barnens bästa. Vet att man inte blir perfekt av att läsa böcker, men någonstans påväg..

Den perfekta godnatt stunden.

Efter sagostunden här hemma tog vi fram viggos visor, sjöng varje liten sång och ramsa, de små skrattade hysteriskt och sjöng med.

Första gången jag hörde Matteo sjunga bä bä vita lamm, jag visste inte att lill prinsen kunde sjunga, brukar vara baby som står för sången och Matteo för alla rörelser, som imse vimse spindel och i ett hus i skogens slut. Men han har en fantastisk liten sång röst.

När vi kom fram till godnatt sångerna la sig barnen vid varsin sida om mig och samtidigt som jag sjöng och smekte dem över håret somnade de båda. Så skönt att ha dem hemma igen, mamma älskar er så!

Lyckan är enorm, mina små är hemma igen!



Lill prinsen just nu, målar läpparna, sen på mamma, säger "så! fint" och sen får man en stor kladdig puss.

God morgon?!

Känns konstigt att vakna upp helt själv här hemma, folk säger med tiden kommer jag njuta av detta, jag vet inte men hoppas det. Ikväll väntar familjemiddag men nu ska jag in till sista dagen på jobbet i sumpan, känns sorgligt och kommer sakna kollegorna, spec en, men man ska ju sluta när saker är som bäst!

söndag 12 juni 2011

Lördag kväll.




Tack för en helt grym kväll vid vattnet, vännen. Gamla minnen, galna ideer och mycket skratt, en sommar kväll som denna.