fredag 3 december 2010

Härligt att vara liten.

Barnen får inte bara öppna varsitt paket varje morgon i presentkalendern, utan blir dessutom bortskämda med massor av spontan presenter av mormor. Baby har nu inte bara Pippi Långstrump docka och lilla gubben utan även en Pippi peruk. Gissa om någon är lycklig här hemma!

onsdag 1 december 2010

Älskar att sluta tidigt!


Att sluta tidigare än man räknat med och hinna hem innan busungarna somnat, åhh guld värt! Och ett plus i kanten, att Adela var i närheten och kom över sådär spontant.

Just nu: Adela sitter läser ton med sagor för baby.

tisdag 30 november 2010

No time.

Jag har ingen tid här längre, just nu. Inte ens att fusk blogga, som många av ni säkert märker, när inläggen ploppar upp här i efterhand. Jag har inte tid till mycket i livet just nu, annat än plugg och jobb. Det står på mitt schema från morgon till kväll. Och det är härligt, man träffar nya roliga människor och vi är ett underbart gäng som jobbar tillsammans. Njuter av att babbla med nytt folk och vara vuxen utan mamma-vuxen hela tiden. Men det svider i hjärtat att komma hem varge kväll när barnen redan har somnat, men man får göra det bästa av morgonstunderna man har. Och gillar att älsklingen är duktig på att uppdatera om allt roligt de hittar på om dagarna efter dagis. Själv har jag hunnit klämma in en träff med Jenny som är tillbaka från Thailand, underbart att ha dig hemma igen! Och blev en snabbis på stan med Jennifer och lill tjejen idag mellan jobb och kvällskurs. Du får se till att komma och äta lunch med mig på jobbet fler gånger!