lördag 2 juli 2011

Födelsedagen.

Alla presenter igår toppade Matteos tycka om lista, massor av buzz och bilar saker. Men han har klart hittat sin favorit som har hängt med här hela födelsedagen, han har promenerat med honom, åkt på den, gungat den, fått vara med och bada, matat med glass... ja allt på denna mysiga dag, och nu har han fått följa med till pappa som kommer fortsätta fira lill prinsen dag med storasyster och farmor!

Ja må han leva....!!!


En nyvaken 2 åring!

Mammas älskade lill prins, idag är det din dag, jag skulle vilja ge dig hela världen och uppfylla alla dina små och stora önskningar, varje dag men ännu lite extra idag!

fredag 1 juli 2011

Dagens höjdpunkt: Buzz kalas!







Världens finaste (snart) två åring!

Tack alla underbara, familj, släkt, vänner för alla fina presenter och uppvaktande av lill prinsen idag! Och för att alla hjälpte till att göra ett jätte mysigt kalas!

torsdag 30 juni 2011

Sommar värmen är tillbaka..



... och på vår bakgård kryllar det av smultron.

måndag 27 juni 2011

Farsta, och vatten lycka.

 Jag och barnen startade den här veckan med en stund i farsta badet med moster och kusinerna.
Den här lille mannen var överlycklig när han fick bada lite. Han sprang i, backade snabbt bakåt, skrek KALLT och skrattade högt sedan sprang han i igen och så höll han på fram och tillbaka, hehe. Sen när vi satt på bryggan och plaskade med fötterna fångade lill prinsen snabbt upp vatten med händerna och kastade på mig, iskallt var det men han var överlycklig och skrattade högt. Sedan sa han "mamma bada" skit glatt och försökte bokstavligt talat putta ner mig från bryggan, haha mammas lilla bustroll!

söndag 26 juni 2011

Bryta ihop och bygga upp.

Söndag i blecktornsparken.



Vi har hängt i blecktornsparken hela dagen, baby har åkt sin favorit rutchelkanna typ 100 tal gånger, upp och ner, upp och ner, mammas lilla hjärta. När regnet plötsligt började ösa ner sprang vi och gömde oss under ett tak. Mös där under med lite mellis tills det var dags att busa igen. Matade geterna, tittade på kaninerna, härmade grisarna, gungade, snurrade ... tills det var dags att promenera vidare hem till mormor för att avsluta en mysig dag med en mysig familjemiddag.