lördag 11 december 2010

Besök från Usa.

Efter en helt rockande dag på jobbet, svängde jag förbi Johanna och familjen i Farsta en stund på en mysig middag. Braiens föräldrar är här på besök från Usa, första gången de sett snö och första gången i Sverige. Så förutom allt prat hade vi provsmakning med massor av svensk mat. Och självklart blev det massor av gos med det här lilla underverket.

En (av två) världens finaste systerson!

torsdag 9 december 2010

Tack mamma!

Jag har pratat om att jag vill ha en sån där gamal rund adventsljusstake. Och vad kommer min underbara mamma med till jobbet. Tack du är bäst!


Den är så fin att jag smälter. Jag vet inte men gamla julpunts grejer får mig att få mer julkännsla än modernliteter, kanske för det påminer om barndomen..

tisdag 7 december 2010

God morgon, Choklad!

Amanda och killen var gulliga igår och kom med lite presenter;

Hur stora paket Matteo än får i presentkalendern varge morgon, slår choklad kalendern allt! Han blir helt överlycklig men lika frustrerad varje morgon att han inte får öppna hela på en gång, hehe. Men nu har barnen en till kalender, som de kan få öppna lite hur de vill. Tror en liten kille kommer bli extra glad denna morgon.

måndag 6 december 2010

Vinter mys!

Amanda och Robin har varit över på lite glögg fika nu ikväll, super mysigt! Man får ta varge litet tillfälle man får nu mellan allt jobb. I lördags kväll mös vi här hemma och gjorde marsipangrisar och tomtar och igår kväll var vi med mormor och morfar Olle på advents-middag, jag älskar allt vinter mys, mer tack!

söndag 5 december 2010

Snö!

Baby älskar snö, inte bara att man får åka pulka hela tiden utan älskar när det snöar. Hela hon blir helt lycklig och skrattar glatt "Mamma de snöar!" Tror det gärna fick vara vinter året runt om hon fick bestämma, mammas älskade baby!