fredag 29 juli 2011

torsdag 28 juli 2011

Vet inte hur eller vart jag ska gå...

En härlig kväll.

Så klart att man glömde kameran en kväll som denna, men aktiviteterna ska lätt göras som så då får det bli dubbelt med bilder då. På eftermiddagen packade vi kylväskan med färsk potatis, sallad, sparris, färska jordgubbar, kylda drycker och mötte upp Stefan för att ta oss till hammarby sjöstad. Där köpte vi varmrökt lax i fiskkoskien för att göra vår piknik komplett. Och tog båten över till barnängshamnen och slog oss ner på en plätt på gräset. Efter dagens middag promenerade vi bort mot blecktornsparken och lekte till barnen var trötta. Stannade till på vägen tillbaka till båten och köpte en varsin stor mjukglass med strössel på till barnen. Exakt så här som en sommarkväll ska vara. Bara den lilla båt resan ger dagen något lite extra. Så mycket mysigare än att åka buss och tunnelbanna och ja man kan säga att Matteo är lite båtkär.

onsdag 27 juli 2011

Sommar värme.

Imorse åkte vi in till humlegården för jag hade ett viktigt möte att gå på, så bästa morfar passade barnen medans och busade med dem i parken i timmar, när mötet var avklarat fortsatte vi en stund i parken innan vi promenerade vidare och morfar unnade oss en lunch ute på resturang. Promenade fortsatte och vi åkte in till söder, pausade, åt glass och tog båten hem, för att avsluta den här dagen med plaskande på bakgården.

tisdag 26 juli 2011

Stunder som denna.

Du kommer alltid vara min baby!

Fanns en stund idag, som gjorde hela min dag.
En stund på gungan, baby och jag.
Medans lillebror sov och farmor titta på.
Satt vi där tillsammans, gunga och prata
om allt från himmel och jord, bara du och jag.
Skrattade, kramades, prinsses pussades.
Och farmor sa, att det är så underbart att se
er tillsammans så där, hur du fyller på hela henne
och du värkar också bli glad av det.
Och vet du baby, hon har rätt. Jag blir glad
men ännu mer än så. Lycklig i hela hjärtat!
Dessa stunder är obeskrivliga, och ovärderliga.


Tisdag med farmor.

Barnens farmor kom förbi på förmiddagen och spenderade hela dan med oss på bakgården med bus och lunch och en stund på toget med glass och parkteatern. Dagen har varit väldigt lugn men underbart härlig, och lill prinsen har varit tok glad idag och fått chansen att visa farmor sin allra busigaste sida!



söndag 24 juli 2011

Mina hjärtan!

Världens finaste syskon!

Ni är mitt allt, ni är värt mer än något annat. Jag älskar er så mycket och vill skydda er mot allt ont, att inget någonsin ska få såra er. Jag hatar känslan av att jag faktiskt inte kan det. Men jag lovar att alltid försöka mitt bästa, för det finns inget finare än ni!

Söndag och barnens allsång på skansen...

Efter tvättstugan imorse packade vi ner lite kalla pankakor och köpte med oss nybakta hallongrottor och tog vi båten över till djurgården där vi hade en super mysig parkbänks piknik. Sen promenerade vi en stund på skansen bland apporna innan det var dags för att bänka oss och titta på barnens allsång. På vägen hem stannade vi till och tog en varsin mjukglass, som smälte rakt i handen på oss och köpte ballonger. Tack för en mysig dag, men den här kvällen vill jag verkligen inte ens tala om...