lördag 10 september 2011

Godmorgon.

Kvällen igår var super, enkel men låg ändå på topp. Men hur ska jag klara mig utan dig vännen när du åker, du är ju liksom bäst. Jag är otroligt glad för din skull och jag hoppas bara skajp kan lindra dagarna här utan dig i vinter. Men först ska vi hinna iväg minst en gång till på en trip, och jag lovar att kämpa med körkort så vi kan göra nästa sommar unik! tack för igår.

fredag 9 september 2011

och jag hoppas det blir ett litet lugnare tempo i helgen. För idag har det varit non stop hela dagen, men ändå en väldigt bra sådan. Redovisning i skolan sen åkte jag tidigare och gick på mitt privata möte, för att sedan svänga in på jobbet på en lunch och hjälpa till att avsluta en konferans och duka upp för bröllop i helgen. Efter jobbet promenerade jag med mamma och köpte en present till dagis som de ska få nästa vecka och följde med hem till henne en stund. När jag kom hem väntade barnen och S i årsta och vi  har precis ättit en mysig fredags middag, men nu ska jag frächa till mig lite efter en lång dag för ikväll ska jag ut med tjejerna. Trött men känner mig peppad!

torsdag 8 september 2011

Veckan börjar närma sig sitt slut.

Imorse kom morfar Olle förbi och passade Matteo en sväng som jag uppskattar jätte mycket så jag kunde springa iväg på studie besök med bas gruppen, det var hel lyckat och fått mig skarpt att fundera över att byta inriktning kommande termin.
Hela dagen här hemma har jag försökt få allt skol arbete gjort, andra måsten och samtidigt försökt roa lill prinsen som dock värkar vara mycket bättre, inga bajs blöjor byta alls idag så var nog bara något krux han hade ätit förut så han är välkommen till dagis imorgon igen.
Så här på kvällen har vi bakat glass kakor, ni som mins been and jerry glassen förstår vad de e? super lätta att baka och fy så gott, en farlig kombo hehe. Lill prinsen sover för länge sen men baby är det full fart på här hemma. S kom nämligen förbi, och inte har man hjärta att natta en liten pappas tjej.

onsdag 7 september 2011

Onsdag och morfar.

Mitten på veckan och egentligen finns det inte så mycket att berätta om idag förutom att när jag kom till dagis visade det sig att lill prinsen är antagligen magsjuk och får vara hemma imorgon, men tur i oturen för även om han har haft ett antal diarréer på dagis idag så är han i alla fall pigg och glad. Själv har jag gäspat igenom mig hela dagen i skolan och är fortfarande sådär sjukligt trött med ännu mera plugg att göra. Har varit många sena nätter och tidiga mornar på senaste, men de har de varit värt. Nu har i alla fall morfar varit här, vi har lagat och ätit middag tillsammans och han har busat med barnen, nu ska jag nog redan förberedda oss för sängen. God natt.

tisdag 6 september 2011

Speciellt Gårdagen, kvällen var underbar.

Ibland inser man att det kanske ligger väldigt mycket sanning bakom de där orden, och ibland kan man hitta något fint och nytt i något trasigt och gamalt. Har hänt ganska mycket på senaste som jag inte har delat med mig av. Jag har väl själv valt att inte skriva om allt som har hänt den här sommaren, men kanske finns det en mening med att jag väntat. Kommer kanske berätta allt automatiskt sen, och ge mer än små små hintar att jag inte alltid är själv här hemma.

måndag 5 september 2011

Starten på veckan.

Efter jag lämnat barnen på dagis kom Jennifer och umgicks.

 Vi bakade cheesecaken jag bakade här om veckan som hon sett och suktat efter, fast nu testade vi på vit choklad med rabarberkompott. Mums, men jag skickade med henne hem massor, för jag vet hur det blir om den får stå där i kylskåpet, då kan man ju liksom inte låta bli.
 Sen rensade vi igenom babys gamla kläder, jag har sparat typ allt, och inte blev det egentligen något rensa nu heller, jag blir genast för blödig för sånt här så allt åkte ner i lådan igen. Förutom det lilla prinssesan fick med sig hem.
När jag hämtade barnen från dagis drog vi förbi lekparken en sväng innan vi gick på lägenhets visning här i Årsta tillsammans med Signe och Rasmus, som vi sen bjöd hem på liten fika. Nu ska jag natta bustrollen för snart kommer S förbi.

söndag 4 september 2011

En längtan tillbaka till havet.

Visst har det varit skönt att vädret i helgen har liknat någon slag sommarvärme, och att panik inköpen till hösten får ligga på hyllan ett litet tag till. Men ändå längtar jag lite tillbaka hit, till våra dagar. Att få slänga sig i det varma vattnet och busa med min baby.







Och vågorna som baby tyckte var jätte roliga. Hon satt där vid strandkanten, och spolades längre och längre upp av de stora vågorna skrattandes av lycka. Ja, man skulle gärna haft ett par dagar till åtminstonde.










Klassisk söndag.

Den här söndagen har känts som en riktig söndag, söndag.
Och riktigt härlig har den varit.

 Startade dagen med en lång mysmorgon här hemma och lite brunch, choklad creps och fruktsallad.

 Sen åkte vi till aspudden och träffade upp morfar och gamelfaster på 2 km loppis och det kändes som hela stan var där men det var en härlig stämning, med musik, sol och trängsel.

Sen svängde vi in i parken, hälsade på djuren och lekte en stund.

 Och baby plockade en stor höst bukett till mig.

 Åt förmodligen årets sista is glass.

 Promenerade via vinterviken och vattnet in till liljeholmen.

Och avslutade denna söndag med familjemiddag och bus hos mormor och morfar Olle.