fredag 28 maj 2010

Vi har haft det mysigt i lekparken!









Sen var det Matteos tur att somna i gungan! Nu är vi hemma och jag ska börja packa för helgens mini-trip. Jag längtar så jag spricker!

torsdag 27 maj 2010

Ville bara medela att ..

jag har världens sötaste dotter! vi tittar på 1:an (eller jag tittar på henne med ett fett stort leende på läpparna) och hon står framför tv och dansar. När de avbryter för massa snack säger hon: nej akta och viftar med armarna mot tv, ny låt. Står där och väntar sen när musiken spelar igen lyser ögonen av lycka och hon börjar genast dansa med. Att dansa är en av hennes favorit hobby och så fort hon hör musik, räcker med en reklamlåt så börjar hon gunga med. Hon har till och med en ballerina kjol som hon kallar för dans-kjolen som hon sätter på när hon vill ha fart i vardagsrummet. Nu ska jag få min underbara söta dotter att lägga sig brevid mig och lillebror för att kramas och sova. God natt!

onsdag 26 maj 2010

Nu är vi hemma igen för andra gången idag!

Blev en liten kvällspromis till lekparken också, så idag har barnen fått dubbelt så kul. Nu ska det badas sen ska barnen i säng så mamma och pappa får mysa lite ifred!


Här sitter älskling i sin nya tröja han fått av mig och barnen snygg va, en sån där bara för jag tycker om dig-grej.

Idag har vi...

.. varit i lekparken och busat. Fick sällskap av Johanna med magen och förutom all lek blev det en mysig fika i solen. Nu är vi hemma igen och väntar på att Stefan ska komma så vi kan äta middag!


tisdag 25 maj 2010

Hemma igen efter lite äventyr på stan!

Idag tog jag baby in till stan och träffade upp Simone för en shoppingrunda. Jag är inget fan av att handla kläder, i alla fall inte till mig själv, barnen är en annan femma :) och bryr mig inte ett skvatt om mode. Men behövde lite nytt till sommaren och tillsammans med de två bästa flickorna som finns blev det ett roligt litet shopping-äventyr!
Efter rundan tog vi en fika och jag slog till på världens godaste cheesecake.
Men baby ville hellre ha en apelsin till fika än en bulle, hehe.
När vi kom hem skulle baby direkt sätta på sig hennes nya kläder och stolt visa upp för pappa och lillebror.
Dessa låg i mina påsar.

GODMORGON!




måndag 24 maj 2010

Man behöver såna här dagar mellan varven!

Efter vi har haft full aktivitet 7 dagar i veckan från morgon till kväll, kände jag att vi behövde en hemma-dag spec efter igår när vi sprang runt i regnet hela dagen. Tror barnen tyckte likadant, de har varit glada att få återförensas med leksakerna igen och har sköt sig själva mest hela dagen. Så jag har fått slappa till det rejält och leggat i soffan, sträck-tittat på Kommissarie Lynley, riktig hemmalyx och de är de bästa serierna som finns, brittiska deckare. Annars har vi ättit lunch och mellis och gosat en hel del men nu snart är det dax för att röra lite på sig igen. Ska iväg till morfar, planen är en middag, promenad vid vattnet och lekparken. Om det inte låtit så lockande hade jag nog stannat hemma och slappat ännu mer, men nej nu är de dax att göra sig klar. Hej då!