lördag 11 juni 2011

min små ♥


Imorse innan jobbet lämnade jag barnen till pappsen, det är Stefans helg. Och jag saknar dem så det skriker i kroppen, men jag vet att de har kul!

fredag 10 juni 2011

slutet av veckan.

Igår träffade vi morfar efter jobb och dagis, blev som vanlig ordning middag och lite parkhäng och idag hängde vi med Jennifer och barnen i rålandsåsparken en stund på eftermiddagen. Baby deckade några sekunder efter vi kom hem, och nu sover lill prinsen också. Vill bara väcka dem och gosa med dem lite, känns så tråkigt att sitta här själv, men samtidigt skönt.

onsdag 8 juni 2011

Lill syrrans student!

Idag har vi firat lill syrrans student, från förmiddag till kväll för hon är så jävla bra! Jag vet som mamma säger, att du kommer gå så jävla långt, för du kan allt och går alltid din egen väg, gör det du vill! Nu börjar en ny del av livet, vi älskar dig.



tisdag 7 juni 2011

Tisdag på stan.

Idag blev det jobb för min del och efter jag slutat träffade jag Simone och Julia och hängde på en trappa i solen i stan, med snack och sur rem. Till följd av promenad över hela söder, en paus på ett hak med deep talk med några sköna grabbar och en stund på Pet Sound innan jag avslutade kvällen tidigt. Stefans dag idag att ha barnen, men min natt så det kröp lite i kroppen efter dem och nu ska jag gosa in mig hos de två. God natt!

måndag 6 juni 2011

Lång ledigt!

Vilken härlig långledighet det har varit, har hunnit med massor av kul men nu känner man sig helt slut efter lite brist på sömn och action från morgon till kväll, värmen kanske också gör sitt men det är härlig det. Onsdagen spenderade jag dagen med promenad och lunch med en ny vän, sådant är alltid lite extra krydda i livet medans farmor hade parkbus med barnen och stannade över på middag på kvällen.

På torsdagen tog vi färjan tidigt över till gröna lund med morfar och spenderade hela dagen med barnkaruseller och fem kamp. En toppen dag som avslutade med en god middag efteråt. Och i fredags hittade jag och barnen en ny lekpark i krokarna där vi hängde hela dagen innan jag lämnade över älsklingarna till Stefan för en kväll på jobbet och de spenderade natten för första gången hos honom.

När jag fick tillbaka mina små busungar på lördagen blev första stoppet fruktparken innan vi mötte upp Simone, faster och morfar för grillning och häng vid vattnet i liljeholmen. Sedan jojnade bästa Adela oss och vi körde hårt på kubb resten av eftermiddagen, blodigt allvar blev det hehe men till och med barnen tyckte det var kul att kasta även om Matteo höll sig utanför spelplanen. Sedan fortsatte kvällen hos oss för lite vin på balkongen innan vi tjejer drog ut och barnen hade film kväll med faster och morfar.

Söndagen blev en lite lugnare variant, först kom Stefan förbi då baby upprepade gånger sagt att hon saknar sin pappa på morgonen. Även om jag inte alls känner för att vara i närheten av honom nu vill jag att barnen ska känna trygghet i att de har oss båda två kvar lika mycket. Sen blev det en paus med min bror och hans vänner på La bar och efteråt åkte vi in till stan för umgänge med en klasskompis och hennes barn och ett hemligt möte som sen avslutades med middag hos morfar innan jag och barnen åkte hem allt för sent.

Måndagen var det ju nationaldagen och även om alla firade så kanske firade inte vi på riktigt svenskt sätt. Vi cyklade in till blecktornsparken där de hade gratis ponny ridning, hoppborg, ansikts målning och annat kul. Blev massor av timmars bus i parken innan dagens höjdpunkt var där. AYA BAYA BAND och baby körde loss från början till slut. Mammas lyckliga hjärta. Och kvällen avslutades med familjemiddag med alla på en as god indisk restaurang innan vi cyklade hem igen.

Men nu på kvällskvisten kom min Jejja förbi på spontanbesök och det är alltid trevligt. Med sig hade hon lill prinsessan som baby glatt lekte med och vovven Donna som Matteo så klart tyckte om. Själva tog vi en cider på balkongen, och ett tecken på att jag inte dricker ofta var att det som fanns i kylskåpet var en jul-cider, ha ha men god var den.

Några av ledighetens favoriter.