torsdag 25 mars 2010

Vilya Marias Begravning!

Vi tog farväl av lilla vackra Vilya idag, finner inga ord för alla känslor men det var en fin begravning! En stor vacker begravning och du är redan älskad och saknad av många lilla Vilya! Synd att jag aldrig fick lära känna dig Vilya, att du inte fick leva livet här bland oss, men nu får du växa upp i himmlen och leka med änglarna där det är tryggt och bara glädje finns även fast sorgen var stor idag! Jag vet att du såg oss när vi tog vårat farväl av ditt korta liv här på jorden. Dina föräldrar Amanda och Robin är de vackraste, starkaste människor som jag känner och de älskar dig över allt annat och de dyraste, finaste dagarna för dem var de de fick ha dig hos dem i livet men det vet du redan, nu får du hålla i guds hand till den dagen ni återförenas igen. Farväl lilla vackra Vilya, vi kommer aldrig glömma den här dagen eller dig! Sänd lite kraft nu till dina älskade föräldrar nu att fortsätta här i livet...

onsdag 24 mars 2010

Härligt!

Fick lust att slänga in ett HEJ lite snabbt medans älsklingen fixar middagen, lagar lax. Är på ett extra glatt humör idag! Har varit ute i det fina värdet ända sedan i morse och umgåtts med Jennifer hela dan, vi hann både med lite shopping, lekparken och en lunch innan vi sa hej då. Sen sprang vi iväg på en snabb fika med farfar innan pappsen kom och hämta hem oss efter jobbet!
.Två av mina nyfunna favoriter till sommaren!

tisdag 23 mars 2010

Känslorna är som en påse gott och blandat!

Igår var det riktigt härligt ute så det blev en sväng till liljeholmen för en lunch och lite shopping med Anna, och en promenad till Aspudsparken där barnen fick hälsa på alla djuren. Men idag ser det inte lika lovande ut, men sitter här och hoppas på att det ska sluta snöa och plussa till sig lite. Jag har tappat lite lust till att skriva här varge dag. Känns inte lika roligt längre. Och just nu händer det extra mycket i livet än vanligt, både bra och dåligt, med oss och runt omkring oss. Men livet är som det är! Är iallafall glad att jag delar livet med dig älskling, du gör allt det där tuffa lite enklare och det roliga extra roligt, livet lite bättre helt enkelt!