lördag 18 december 2010

Sjuk.

Jag har blivit sådär dunder förkyld. Då är det tur att jag har två små gullungar som tar hand om mig och en älskling som är bäst på pyssla om en...


torsdag 16 december 2010

Gyllende knorren.

Matteo älskar årets julkalender. Om och om igen tittar vi varge kväll på dagens avsnitt innan läggdax. Jag älskar den också, eller dessa mysiga stunder.

tisdag 14 december 2010

måndag 13 december 2010

Lucia fortsätter..

.. med Jennifer och lilla prinssesan i gamla stan med bland annat fika på mormors jobb och köpa klubbor på julmarknaden. 








Lucia firande.

Vi har varit på Lucia firande och fika på dagis, helt fantastiskt! Blev inget tåg för de små utan allihop satt i en ring tillsammans och sjöng, perfekt. Baby var helt lycklig över att alla flickorna på dagis hade likadanna klänningar och alla glitter i håret, hehe mammas lilla tärna.


söndag 12 december 2010

Tredje advent.

Underbart, snön är här för att stanna och vi fortsätter att bojkota barnvagnen och kör med pulkorna istället. Tredje advent idag och vi har firat det med glögg fika på mormor och morfars Olles gård, där alla grannar tände julgranen och sjöng julsånger. Super mysigt förutom att det var så kallt att julmusten och lussebullarna frös till is, hehe.