torsdag 31 mars 2011

Snart..

..åker vi! om ett par få timmar kommer taxin och hämtar oss till Arlanda. Och hela den här torsdagen har gått åt att stress packa och springa ärenden. Har inte riktigt förståt innan att vi ska åka, men nu börjar paletten trilla ner.

onsdag 30 mars 2011

min små pippisar! ♥



Det här har varit en riktig skit dag, ändå upp och ner. Orkar inte ens gå in på allt, dessutom har jag redan fått klaga av mig lite grann, skönt. Men nu när man är hemma med mina små igen, känns allt mycket bättre. Ni gör mamma alltid så glad, med era små påhitt. ♥

tisdag 29 mars 2011

Födelsedags firande fortsätter..

Igår efter dagis åkte vi hem till familjen berg-berghäll med en stor tårta och firade Jennifer en dag i efterskott. Och idag har vi firat min fasters stora dag, med massor av gott och fina släktningar!

Tandläkar besök.

Idag fick barnen ledigt från dagis för Alexandra skulle på avvänjning hos tandläkaren. Eftersom hon inte ska få tandläkarskräck för senaste besöket. Tandläkaren försökte glatt visa upp alla häftiga verktyg de hade, visa att man kunde åka hiss med stolen och frågade om baby ville testa. Men fick ett par bestämda nej, baby hade ingen lust att sätta sig i den hemska stolen igen eller titta på någonting alls. Så de överöste henne med massor av presenter istället, klistermärken, gnuggis tatueringar, tandborstar och allt möjligt hon ville ha från "lilla lådan". Annat från förra gången då hon skrek nej, vill inte ha något från dumma er, vill hem! och slog bort lådan, då de försökte trösta henne från smärtan med massor av saker, men då dög det inte. Även om besöket inte gick helt som tandläkarn planerat tror jag ändå att någon nytta hade det. Nu kommer Alexandra att komma ihåg att den här gången hände det ingenting i alla fall. Och hon är väldigt stolt över sin glugg, som hon glatt visar upp för alla. Hon känner sig stor nu, för det är bara stora barn som tappar tänder, hehe så något positivt kom från allt det här ial.

söndag 27 mars 2011

Födelsedags firande.

Brian, Johanna, de nygifta paret.
Phuu, det har varit en galen helg, födelsedagsfirande i ett. Både Stefan och Brian börjar närma sig gubb-åldern nu så det firades i fredags med middag på Oliwer twist och sedan blev det öl runda med lite folk, och en barnfri natt. Och sedan har hela helgen fortsatt med tårta, presenter och middagar, familj, släkt bla bla bla....