lördag 5 juni 2010

Ville bara medela att ..

.. min mamma är dum, hon har inte uppdaterat att de senaste 2 veckorna har jag gått på heltid. Jag är super duktigt! Kör lite med pingvinstile men jag gör det med stil.

Världens busunge!

Tog oss nästan en timme att köpa lördagsgodis och gå hem bor 2 min från ica men inte kan man bli arg på en unge som tycker hon är busigast i världen och som får halva ica att skratta. Och här satt jag själv dubbelvikt på gatan av garv, hur det där gick till kan ni fantisera ihop själv... hehe..

Nu är vi hemma efter en härlig dag på skansen!

Blev en promenad både till djurgården och hem, var/är ju stockholms maraton idag så var inget annat lätt sätt att ta sig fram. Men det var skönt med lite extra motion och baby roade sig med att stanna till lite då och då och dansa loss till musiken längs vägen. Njöt en dag på skansen med bus och lek, titta på djuren, piknika, äta mjukglass och köpa världens största ballonger med bästa morfar! Tack pappa.

Nu är busungen också vaken..

.. och det är redan full fart!

Så har lördagen börjat ...

Jag har varit uppe med tuppen, kan inte sova för tankarna sprutar i mitt huvud. Önskar någon kunde tala om vad som är rätt, vilket beslut vi ska ta. Jag vill, vi vill inte ta detta beslut men ändå vill vi. Stefan är också uppe, han tvättar sen måste han iväg och jobba. Trist, vill ha honom hemma. Men vi får sällskap av min pappa idag, vi ska till skansen med pinknik och hela köret, det ska bli jätte trevligt! Båda våra små ääällskar djur. Och då kanske man slutar tänka för en stund, skulle vara skönt. Hoppas ni alla får en underbar lördag med mycket skoj!

torsdag 3 juni 2010

Baby har kommit i mamma, pappa, barn-åldern!

De byts blöja, matas, krammas och pussas, nattar och sjunger här hemma. Och ibland ska dockvagnen också med ut på en promenad och hon drar den lika stolt som en nybliven morsa, hehe!




... och om ni ser, så ligger det minsan två dockor där i eller som baby säger: bebisar! En flicka och en pojke.

Trekanten och Fruktparken!

Jag och barnen har haft en helt underbar dag vid trekantsbadet! Efter ett par timmars bad & bus fick vi sällskap av Stefan som lyckades sluta jobbet lite tidigare idag, mumsade i oss glass, tog ett sissta dop och fortsatte vidare till Fruktparken. Där lekte vi tills det var dags att få ytterliggare sällskap av barnens morfar, som vi bjöd över på middag och sen har skämt bort oss med det ena och andra här hemma, tack. Fler dagar som denna!








onsdag 2 juni 2010

Födelsedags shoppingen har börjat!

.. exakt 1 månad kvar till Matteos stora dag! De första köpen:


Idag var sommar värmen tillbaka ...

och vi var ute redan vid 8.30 imorse. Hade en läkartid men efteråt blev de frukost och massor av lek i Vasaparken. Har också varit runt halva stan. Men NU middag på balkongen, lax, potatis och sparris. Det är mitt i veckan och vi slår på stort med efterrätt. Hembakad blåbärspaj med vaniljglass till, man få unna sig en härlig dag som denna!





tisdag 1 juni 2010

Det är full fart här hemma...

... men mitt huvud står helt still, så detta är allt som blir skrivet idag. Stefan är ledig från jobbet ända fram till torsdag, det är helt underbart när han är de! Så vi startade dagen redan i morse med parken och efter jobbet kom farfar och tog över leken...

måndag 31 maj 2010

JUST NU..

.. står mina två och håller varandra i händerna och dansar tillsammans till moraträsk! Hur gulligt som helst. Tidigare idag har vi hängt med mormor hela dagen och har nyss kommit hem igen. Stefan var ledig från jobbet idag så vi började måndagen med en frukost och gick ner till parken. Efter lunchen åkte vi till mormors jobb och lämnade en försenad-morsdag present. Sen ville självklart baby att vi skulle följa med henne hem och så blev det, som bossen säger! Busade i timmar på mormors gård och avslutade med en god middag där uppe och efter många övertalningar lyckades vi få med oss mormorsgrisen utan protester. Nu ska jag gräva ner mig själv, orkar inte tänka mer idag-på en vis sak. Gör för ont. Sätter mig istället och tittar på våra små-då blir man glad!

Matteo har lärt sig något nytt!

Klappa händerna ...
.. när du är riktigt glad!
Klapp klapp!

29.05.10

Farmors Landställe!

Vi har spenderat helgen i farmors lilla sommarstuga som ligger mellan Katrineholm och Eskeltuna, nära Julita. Det har varit super mysigt och jag älskar att vara ute i naturen, och alla obekvämligheter som hör till att ha stuga. Tur hade vi det med vädret också, blå himmel och sol hela dagarna och på kvällen ösregn. Var super mysigt att sitta inne i stugan och höra regnet slå ner mot taket och spela spel. Vaknade till fågelkvitter och vi han bland annat med massor av bus på tomten, promenader, njöt av god mat och grillade och firade morsdag på stranden med chokladtårta!

Barnen älskade det, bara älskade det!

Man kan hitta mycket sko i naturen, här har vi gjort gubbar av kottar!


Hängmattan slog gungan hemma i lekparken!

Handyman! Matteo hjälper pappa att bygga en trappa!