fredag 30 december 2011

Mellan dagar.

När juldagarna tog slut har vi njutit med sovmorgon till nio tiden nästan varje morgon, middagar med nära och kära och barnen har fått en bus kväll hemma hos mormor medans jag och S tog lite kvalitets tid på stan.
Jag och barnen har fått en heldag på junibacken med min fina faster, även fast det var fullproppat med folk var barnen så nöjda så de inte riktigt ville slita sig från all lek när det var dax för hem gång.
Vi fick träffa pettson och findus, och sagotåget var en riktig hit denna gång.
Sen fick vi en super mysig kväll hemma hos morfar med middag tillsammans med faster och min bror. Med massor av bus, film, lek och en lill prins som satte på sig vantar och lekte att han var space man hela kvällen, hehe.
På torsdagen var vi på kalas och firade fina Elias födelsedag.
Och på fredagen tog S ledigt från jobbet igen och vi hade en hel dag från tidig morgon ute i heron, med små shopping, bus och bio stund med nalle puh.
 Och en super lycklig lill prins..

.. som äntligen fick trycka på fontänen och se alla färger och vatten spruta. Det har han längtat efter sen han var på utflykt där med dagis och som han uttryckte det "den funka inte". Nu har fyra små mellan dagar redan flygit förbi och imorgon är det redan nyår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar